Rákerestem erre, és itt azt írják, hogy nem Noah Chomsky volt az eredeti szerző. Bár ebben a szövegben sajnos még így is van igazság...
asimov írta:Le kell vágni, vagy legalább megpróbálni levágni a "vadhajtásokat", mert ugye az "egységesen 2/3-dos" Magyarországon:Ja, és Észak-Koreában pedig hivatalosan nincsenek beteg gyerekek...
"... A Szovjetunióban nincs sorozatgyilkos!..."kukac írta: a hatalom működéséből adódik hogy soha nem elég neki ami van, egyre többet akar. ez van most is.
kukac írta: a hatalom működéséből adódik hogy soha nem elég neki ami van, egyre többet akar. ez van most is.
Attis írta:Biztos én vagyok a hülye, meg együgyű, de nagyon nem értem én ezeket az óvásokat. Természetesen, ha valahol bizonyíthatóan törvénysértés történt, ott egyértelműen új választás kell. De most nagyon úgy tűnik nekem, hogy a kormánypártiak próbálják levadászni az ellenzéki esetleg független nyerteseket. És itt merül fel bennem egy kérdés. Tulajdonképpen mindent vitt a Fidesz. Még olyan városokat is, amik előzőleg nagyon billegőnek számítottak. (Lásd Miskolc.) Egy pofont kaptak: Siófok. De összességében nagyon nyertek. (Hogy miért, az már egy összetettebb kérdés, ebben benne van az ellenzék totális - bocs a szóért, de nem tudok jobbat - balfa**sága, illetve az olyan üzenetek, hogy ha nem a kormánypárti nyer, akkor baj lesz etc.) Szóval... Akkor most miért jó a fidesznek, hogy megóvja ezeket a városokat, kerületeket? Mi a cél? Mit akarnak ezzel kommunikálni? Pl. azt, hogy lám-lám, az összes nagyváros a miénk Szeged kivételével? Vagy a kerületek 90 akárhány százalékában nyertünk? Ez mire jó? Ez inkább visszatetsző számomra. Ezek a győzelmi jelentések olyan korszakot idéznek fel bennem, amiben szerencsére nem éltem ( na jó életem első 4 évében igen), és nem is szerettem volna, és a továbbiakban se szeretnék.a hatalom működéséből adódik hogy soha nem elég neki ami van, egyre többet akar. ez van most is.
asimov írta:Hát a városi sárdobálásban, bocs, kampányban természetesen azt kiabálták a magukat összetojt önkormányzati fityeszesek, hogy balos.. de ennek nem találtam nyomát. Felőlem az is lehet, ha teszi a dolgát. Amúgy kitüntetett rendőr, valami kommandó pk-ja (is) volt sokáig.admin írta: azt tudni már, hogy ő milyen kötődésű? vagy ő a kevés "tényleg független" egyike?
admin írta: azt tudni már, hogy ő milyen kötődésű? vagy ő a kevés "tényleg független" egyike?