RADIOSITE Fórum

• Politika

#135036  Szerző: markfelt

kukac írta:En mar a szocionista kifejezes hasznalata utan megelolegeztem ezt :)
jó, hát lehet zsidózni, meg cionistázni, meg gonosz összeesküvőzni, de kezdjük azzal, hogy a zsidó vallásúak legnagyobb többsége nem liberális, hanem ugyanolyan csőlátású fundamentalista fasz, mint a kdnp keménymag (nem a keresztényekkel van bajom, sőt. hanem a kdnp-s - egyébként állítólag "álkeresztény" - politikusok egy részével), és folytassuk azzal, hogy én is akkora bibsi vagyok, mint a ház, cserébe nem vagyok vállalatigazgató, hanem egy szaros nonprofit, ön-el-nem-látó portált üzemeltetek hobbiból - azért, hogy ez az olvasóközönség/fórumközösség megmaradjon, amíg szét nem esik teljesen -, ami a rádiózással foglalkozik, kommunikációs segédmunkás vagyok egy kis cégnél (mert gecire tanultam/tanulok, meghúzott gatyamadzag mellett és protekció nélkül), és a hónap végére rendre elfogy a pénzem. és ebből a körből kábé hasonlókat ismerek. és ez nem azért van, mert balfasz vagyok, hanem azért, mert hitler óta kibaszott retvedékes tévhitekkel basszák az emberek agyát bizonyos emberek. azok, akik sosem tartanak önvizsgálatot és minden nyomorukért képesek valaki mást okolni.

attól, hogy vannak gonosz, világot kizsigerelő nagyurak, még nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne annak, hogy mennyire van metélve a farka, meg ki volt az öreganyja.

a cionizmusról meg itt van egy átfogó, szerintem korrekt szócikk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cionizmus
ugyanolyan káros, kizárólag feszültséget szító, a hazaszeretetet NEVETSÉGESSÉ TEVŐ nacionalista hülyeség, amit a mélymagyarok tolnak itt, a mélyrománok meg jobbra tőlünk.

egy dolog tény még, hogy míg a keresztény vallás démonizálta a pénzt, addig a zsidó nem. ez is csak egy kulturális ellentét, úgy, mint a cigányok magán/köztulajdon-felfogása. én nagyon sajnálom, ha emiatt valaki mérgelődik (és a bűnözést kérem ne hozzuk ide, annak a cigánynak is a kurva anyját, aki "öregezik", azaz időseket rabol ki 5000 forintokért).

amúgy meg pont leszarom ezt a témát, szocionistázzatok (mintha a fideszben nem lennének cionisták) nyugodtan, ebben a topicban azt is lehet.

egyébként meg tök jó lenne, ha nem mindenféle párt, meg ideológia rigmusait bégetné mindenki, hanem elkezdene önállóan gondolkodni. én ezen vagyok, tudom, nem sikerül (mert ugye nem a fideszre szavaztam, tehát "komcsi" vagyok, mi más).
 #135031  Szerző: szemilan

Pasa írta:
szemilan írta:Ismerünk, tudjuk, hogy mindenáron fidesz a részedről..... éppen ezért nem is részletezem, hogyan is lett meg az a kétharmad. (trükközésekkel stb... rajtad kívül biztosan értik mint akarok mondani ezzel)
Örülök, hogy ismersz. Na, hogyan is lett meg az a kétharmad?
És hogyan is lett meg az a két százalékkal több 2006-ban?
Neked felesleges ezt részletezni, úgy is más véleményen vagy.
Másrészt felesleges is lenne ilyen vitába belemenni.
 #135030  Szerző: kukac

En mar a szocionista kifejezes hasznalata utan megelolegeztem ezt :)
 #135028  Szerző: markfelt

én már lassan ott tartok, hogy a gyurcsány-brigád sem volt ennyire arrogáns faszkalap, mint a narancsosok az utóbbi 1-2 évben. pedig odatették ők is magukat. na jó, lehet, hogy csak az élmény frissebb. :)
 #135027  Szerző: Csongii

szemilan írta: Csongii leírta alább, hogy elment szavazni, ebből következik hogy a "se az egyikre, se a másikra" kijelentése a Fideszre és az MSZP-re vonatkozik. (De majd Csongii kijavít, ha rosszul látom)
Teljesen jól látod. :)

Pasa írta:Tényleg? Hol vannak a tények?
Elég csak körbe nézni O.V. családjának háza táján. Mit gondolsz hogyan került apuka kezébe szépen lassan a hazai kőbányák nagy része, majd véletlenül a Közgép és hasonlók mind onnan kezdték el vásárolni a "kavicsot", nem mástól. De ez csak 1 a rengeteg közül, de nem akarlak én téged meggyőzni. Csak nyitott szemmel körbe kellene nézni egy kicsit.
Pasa írta:Miért? Ha valaki 10 évnél régebben csinál valamit, azt ki kell rúgni? Jaj istenem, hamar munkanélküli lennék, ha rajtad múlna. Ha valaki valamit jól csinál, az mindegy, hány éve teszi. Szerintem más a mérce.
Úristen, te olvasol is vagy csak írsz?? :o :o Parlamentről volt szó és nem az egyéb munkákról. Illetve főleg a politikára kihegyezve. Azt meg imádom, hogy azért mert nem éltem szó szerint a kommunizmusba, akkor már le vagyok nézve, mert én semmit nem tudhatok az egészről és fúj, kis sutyerák, meg stb. Gratulálok. :punch:
 #135024  Szerző: markfelt

Pasa, adnak nívós műsorokat, amennyiben az teljesen politikamentes, valóban, de van rá reális igény? a filmek elférnének a kereskedelmi filmcsatornákon, a hír- és háttérműsorokra ott vannak a hírtévék minden oldalnak megfelelő tálalásban, a nemzetiségi-civil műsoroknak maradhatna egy baromi alacsony költségvetésű köz-, vagy közösségi tévé, a kulturális műsorokat pedig pont azért nem nézi az értelmiségi célcsoport, mert politikailag átitatott a tévé.

a sportra, archívra, nemzetközi show-kra ott vannak megint a kertévék.

olyan lehetne, mint a pbs amerikában - az az államtől független, mégis közszolgálati -, vagy mint az orf, ahol mindig is gondosan ügyeltek arra, hogy a kormány ne szólhasson bele a tartalomba, de ezt így ne.
 #135022  Szerző: Glenn

szemilan írta:Ismerünk, tudjuk, hogy mindenáron fidesz a részedről..... éppen ezért nem is részletezem, hogyan is lett meg az a kétharmad. (trükközésekkel stb... rajtad kívül biztosan értik mint akarok mondani ezzel)
Örülök, hogy ismersz. Na, hogyan is lett meg az a kétharmad?
És hogyan is lett meg az a két százalékkal több 2006-ban?
 #135021  Szerző: szemilan

Pasa írta:
Csongii írta:Mondom ezt úgy, hogy sosem tettem X-t se az egyikre, se a másikra.
Tudod, van egy mondás, ami ma már közhely, viszont abszolút igaz: aki nem szavaz, az ne nyilvánítson véleményt. Mielőtt rákérdeznél, bizony, véleményt ott a szavazófülkében kell nyilvánítani.
Csongii leírta alább, hogy elment szavazni, ebből következik hogy a "se az egyikre, se a másikra" kijelentése a Fideszre és az MSZP-re vonatkozik. (De majd Csongii kijavít, ha rosszul látom)
Pasa írta:
admin írta:a fidesz a 2/3-ados felhatalmazással súlyosan visszaélve egy patyomkin demokráciát / illiberális demokráciát / puha diktatúrát / autoriter államot alakított ki, eleinte csendben, de aztán már direktben (civilek, watchdog média ellehetetlenítése, net megtámadása, választási csalások stb.), mielőbb el kell őket takarítani a picsába. persze csak akkor, ha már van kormányképes ellenzék, megfelelő programmal és támogatottsággal.
Ez meg a nap legnagyobb butasága. :lol:
Ha ezt négy éve írtad volna, még elgondolkodtató is lehetne, na de a második totális Fidesz győzelem után, hááát... :shock:
Na most jöhet a birka nép, az agymosott hárommillió, meg az egyéb hasonló butaság.
:troll:
Ismerünk, tudjuk, hogy mindenáron fidesz a részedről..... éppen ezért nem is részletezem, hogyan is lett meg az a kétharmad. (trükközésekkel stb... rajtad kívül biztosan értik mint akarok mondani ezzel)
 #135019  Szerző: Glenn

admin írta:hasonló, kurvanyázós véleményem van a közmédia 2010 előtti időszakáról is, mindig is az aktuális kormány szócsöve volt és tulajdonképpen semmi szükség rá. amit csinálnak minden, csak nem közszolgálatiság.
Mindig szócső volt, mindig az is marad. Így van ez szinte mindenütt (tisztelet a kevés kivételnek). Viszont nagyjából csak a közmédia csatornái adnak nézhető és élvezhető műsort előfizetés nélkül. Ez is a feladatuk, és ezt jól csinálják. Ergo, szükség van rájuk.
Csongii írta:rengetegen azt hiszik a fityisz jobb, mint a maszop, meg a többi. Sajnos itt a tévedés, hiszen semmivel sem jobbak, ugyan az a szint, csupán ügyesebben kommunikálnak és hallgatnak el dolgokat. Ugyanúgy lopnak, csalnak, stb., stb., mint a másik oldal, sőt szerintem még jóval nagyobb tétben is játszanak.
Tényleg? Hol vannak a tények?
Csongii írta:Mondom ezt úgy, hogy sosem tettem X-t se az egyikre, se a másikra.
Tudod, van egy mondás, ami ma már közhely, viszont abszolút igaz: aki nem szavaz, az ne nyilvánítson véleményt. Mielőtt rákérdeznél, bizony, véleményt ott a szavazófülkében kell nyilvánítani.
Csongii írta:Szóval az a véleményem, hogy marhára ki kellene takarítani a parlamentet az olyan emberektől akik 10 évnél régebb óta ülnek ott, de ha az 5 évnél régebbieket is, az se baj. Kellene a változás és a friss kommunizmustól mentes tudat. Nem azt mondom, hogy ami az amcsiknál van az mind jó, de hogy ez a visszalépünk lassan Észak-Korea szintjére nem jó, az tuti.
Miért? Ha valaki 10 évnél régebben csinál valamit, azt ki kell rúgni? Jaj istenem, hamar munkanélküli lennék, ha rajtad múlna. Ha valaki valamit jól csinál, az mindegy, hány éve teszi. Szerintem más a mérce.
A kommunizmust meg inkább hagyjuk, mert te maximum olvastál róla. Kommunizmustól mentes tudat nem lehet ott, ahol ex kommunisták törtetnek, és meggyőznék a fiatalokat, hogy az már a régmúlt.
Az amcsikat is hagyjuk inkább, mert ahol az elnök is a korrupciós lista első tízében benne van, onnan ne tanítsanak másokat.
Észak-Koreát meg nem nagyon értem. Nem lehet autód? Nem lehet okos telefonod? Nem mehetsz külföldre? Nem küldheted az anyjába a miniszterelnököt? Nincs mit enned? Demagógia...
asimov írta:Az eredetileg benyújtott törvénytervezetben (neten elérhető) nem volt felső korlát az internet adatforgalmi adóra.
Azt én sem láttam, de tény, hogy már pénteken kiszivárgott a 700 forint. Egy rakás híroldal lehozta (most hadd ne nyomozzak, megtalálod).
asimov írta:Egy kérdés: automatice "balos köpködő"-nek számít az, aki nem rajong elvakultan a Vezér politikájáért, sőt, uram bocsá'... kritizálja azt?
Remélem nem, mert -hiszem- van ám középút is.
Az nem számít - szerintem - annak, de itt sajnos ezt látom folyamatosan. A kritika kell, de ha valami jól megy, az miért nem jó? Ha az ellenzék balf@szkodik, az meg vagy szóra sem érdemes, vagy jó, csak a rossz indulatú kormánypárti média félremagyarázza. Aki meg kormánypárti, az itt le van oltva (van tapasztalatom erről).
admin írta:a fidesz a 2/3-ados felhatalmazással súlyosan visszaélve egy patyomkin demokráciát / illiberális demokráciát / puha diktatúrát / autoriter államot alakított ki, eleinte csendben, de aztán már direktben (civilek, watchdog média ellehetetlenítése, net megtámadása, választási csalások stb.), mielőbb el kell őket takarítani a picsába. persze csak akkor, ha már van kormányképes ellenzék, megfelelő programmal és támogatottsággal.
Ez meg a nap legnagyobb butasága. :lol:
Ha ezt négy éve írtad volna, még elgondolkodtató is lehetne, na de a második totális Fidesz győzelem után, hááát... :shock:
Na most jöhet a birka nép, az agymosott hárommillió, meg az egyéb hasonló butaság.
:troll:
 #135015  Szerző: markfelt

Csongii: igen, sajnos rossz, hogy gyenge az ellenoldal. a jobbik kortünet, talán elhal idővel. labdába nem nagyon tudnak rúgni, mert "szerencsére" a fidesz eljátszotta a kártyáikat helyettük is. idővel minden jobbikos (eredetű) programpontról bebizonyosodik, hogy nincs értelme. csak a cigányozás, zsidózás, buzizás marad nekik, ami meg hát tudjuk, mennyire entellektüel és célszerű.

a fidesz a 2/3-ados felhatalmazással súlyosan visszaélve egy patyomkin demokráciát / illiberális demokráciát / puha diktatúrát / autoriter államot alakított ki, eleinte csendben, de aztán már direktben (civilek, watchdog média ellehetetlenítése, net megtámadása, választási csalások stb.), mielőbb el kell őket takarítani a picsába. persze csak akkor, ha már van kormányképes ellenzék, megfelelő programmal és támogatottsággal.
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 519