RADIOSITE Fórum

• Politika

#135333  Szerző: markfelt

a tegnapihoz kiegészítésképp, mert most esett le:

az orbán kormány legnagyobb teljesítménye a szememben (attól függetlenül, hogy borzasztó káros), hogy a felvilágosult, értelmiségi, antikommunista, européer, atlantista, nyugati gondolkodású, nyitott, konzervatív-liberális szavazóit 2 év alatt átkonvertálta oroszbarát, enyhén náci, európa-, amerika-, kapitalizmus-, liberalizmus- és nyugatellenes álkonzervatív ostoba gecivé, úgy, hogy oroszország és a nyugat mindeközben semmit nem változott és a fidesz megtartotta a bázisát.

tömegmanipulációból jeles. egy biztos: értenek a politikához. legalábbis a mostani balhékig nagyon úgy tűnt.
 #135332  Szerző: szemilan

Fizetésképtelenné vált és elindult a Váci úti Európa Center logisztikai és üzleti parkot fejlesztő Terra Invest Zrt. felszámolása - írta a napi.hu. A milliárdos Wicha József érdekeltségébe tartozó társaságnak tízmilliárdos hiteltartozása van, 49 százalékos részvényese az állami MFB Fejlesztési Tőkealap.

http://hvg.hu/kkv/20141107_Magyar_milli ... z_all?s=hk
 #135331  Szerző: markfelt

remélem, amíg a kdnp épp magáraharrachítja a népet, odafigyel azért valaki vida ildikóra is
 #135330  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Ez a vasárnapi zárvatartás is egy nagy marhaság, visszamegyünk a 90-es évekbe. Ennyi erővel a több más területen dolgozók is mondhatnák, hogy pl. vasárnap ne tömegközlekedjen senki, hiszen otthon kell lenni a családdal...
Az nem számít, hogy ez hány ember állásába fog kerülni, hogy a kieső bevételt az állam is megérzi, mert kevesebb adó, járulék folyik majd be. De nem baj, munka nélkül, de együtt lesz a család vasárnaponként ...
Szerintem ezt is vissza fogják vonni, ordít a bizonytalanság a kormányzati kommunikációból.
 #135329  Szerző: mlaszlo

Ez a vasárnapi zárvatartás is egy nagy marhaság, visszamegyünk a 90-es évekbe. Ennyi erővel a több más területen dolgozók is mondhatnák, hogy pl. vasárnap ne tömegközlekedjen senki, hiszen otthon kell lenni a családdal...
Az nem számít, hogy ez hány ember állásába fog kerülni, hogy a kieső bevételt az állam is megérzi, mert kevesebb adó, járulék folyik majd be. De nem baj, munka nélkül, de együtt lesz a család vasárnaponként ...
 #135324  Szerző: markfelt

"mikor viktor letérdelt, nemet kellett volna mondanom"

Kép
 #135321  Szerző: markfelt

nem baj, a lényeg, hogy van, volt és lesz is erzsicsöccsentés
 #135320  Szerző: szemilan

asr27 írta:
Pasa írta:úgyhogy csak röviden (és nem folytatom), az életszínvonal nagyjából stagnál
Ez hatalmas ostobaság. 2010 óta zuhanásszerűen romlik országos szinten az életszínvonal. vállalkozások sokasága ment/megy csődbe (persze a kormánypárthoz közeli cégekre ez nem vonatkozik).
(saját tapasztalat)

Hát nem tudom.... szerintem semmi sem változott. Talán annyi, hogy kikerültem az iskolából 1 év alatt pályakezdőként találtam munkahelyet (amit most bezárás fenyeget - hála az aktuális kormány átalakításai miatt) A fizetésem (amit az államtól kapok) a béka segge alatt és talán egy albérletre telik, de kaja már nem lesz az asztalon.... Szóval szerintem nem élek jobban, mint 4 éve. (de nyócévezhetnék is...)
 #135318  Szerző: asr27

Pasa írta:úgyhogy csak röviden (és nem folytatom), az életszínvonal nagyjából stagnál
Ez hatalmas ostobaság. 2010 óta zuhanásszerűen romlik országos szinten az életszínvonal. vállalkozások sokasága ment/megy csődbe (persze a kormánypárthoz közeli cégekre ez nem vonatkozik).
(saját tapasztalat)
  • 1
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 517