Na várj, te most Bács-Kiskun megyéből akarsz V polarizációban sugárzó osztrák kis teljesítményű adókat rendszeresen fogni és hallgatni?
Vagy mi lenne a cél? Csak mert ez azért elég szép távolság és a nagy adókat is alig lehetne fogni szerintem, ha nincs terjedés.
Ilyen kis vacak antennákkal meg ne is kísérletezz, oda minimum 5 elemes yagi kellene akkor. Azokkal lehet rendesen DX-elni is, csak valahogy forgatni kellene.
Vagy mi lenne a cél? Csak mert ez azért elég szép távolság és a nagy adókat is alig lehetne fogni szerintem, ha nincs terjedés.
Ilyen kis vacak antennákkal meg ne is kísérletezz, oda minimum 5 elemes yagi kellene akkor. Azokkal lehet rendesen DX-elni is, csak valahogy forgatni kellene.
Kovi02 írta:Igen,de én elsősorban kisebb teljesítményű adóállomásokra gondoltam.
Autóban jó terjedés esetén (nagyon gyengén)meg lehet fogni,kisebb teljesítményű programokat.
LG FFH-286, Iskra FM 50, Iskra Dab-5, AMS APL-102, LG 24MS53, Inglar TV-4591F, AMS APL-109, 0,8W + Astra 19,2, Amiko Premium D-401 DiSEqC 2.0, Astrometa DVB-T/T2/C FM+DAB (R828D) Realtek DTV (R820T2)