RADIOSITE Fórum

• Politika

#136056  Szerző: Glenn

kukac írta:Ha majd te helyesen rofogod a magyart, akkor tehetsz szova barmit is pasa pisti, addig is keress egy iskolat! :troll:
:D :D :D
Te egy vicc vagy. Nem tudsz magyarul (csak amúgy románosan), és elküldesz iskolába. Kukac jani, nem vagy te gyenge bohóc. :lol:
kukac írta:@djlacee: azert engem ne vonj ossze ezzel, nem en kezdtem, nem en szemelyeskedtem, arrol nem tehetek hogy vonzom ezeket!
Ne akarj benyalni a modinak. Te kezdted, éppúgy, mint tavasszal is, mindenki tudja.
djlacee írta:szerintem tényleg rohadtul törölni kéne a politika topikot, ha meg megjelenik a politikai téma máshol, az első hozzászólásnál kib_szni az illetőt a pitába.
Egyetértek. A kukactroll meg akkor belefullad majd az unalomba :D.
 #136055  Szerző: kukac

@djlacee: "Rohadtul leszarom hogy ki kezdte, te is csinálod, nem? Nem hiszem el, hogy ezen a kib_szott fórumon csak a politika topik pöröghet. Vegyél egy nagy levegőt és egyszerűen nem írj semmit. Nehéz?"
- lassits egy kicsit! Ha te moderator vagy akkor moderalj! Ha nincs mit moderalni, akkor pedig ez van! Ha teged kezd el valaki ocsarolni, akkor majd te ugy reagalsz ahogy akarsz! En pedig ugy ahogy en akarok!
 #136054  Szerző: djlacee

Rohadtul leszarom hogy ki kezdte, te is csinálod, nem? Nem hiszem el, hogy ezen a kib_szott fórumon csak a politika topik pöröghet. Vegyél egy nagy levegőt és egyszerűen nem írj semmit. Nehéz?
 #136053  Szerző: kukac

@djlacee: azert engem ne vonj ossze ezzel, nem en kezdtem, nem en szemelyeskedtem, arrol nem tehetek hogy vonzom ezeket! Ha ez tilos, akkor intezkedjel, ha pedig megengedett itt, akkor egy szavad se legyen!
 #136051  Szerző: djlacee

Megmondom őszintén, a TI non-stop veszekedésetek, ócsárolásotok, értelmetlen vitatkozásotok az, ami miatt kezd tele lenni a tököm MÉG NEKEM IS ezzel a fórummal. Mi a halálért nem lehet inkább szakmai kérdésekkel foglalkozni? Komolyan mondom, a Médiás és IT kibeszélde facebook csoportban sokkal jobb a közeg, mint itt. Elegem van ebből, és szerintem tényleg rohadtul törölni kéne a politika topikot, ha meg megjelenik a politikai téma máshol, az első hozzászólásnál kib_szni az illetőt a pitába.

Röviden tömören: shut the fuck up
 #136050  Szerző: kukac

@Pasa: "Én? Te voltál kitiltva, de megszegted azt is. A kultúrát meg ne firtasd, majd ha helyesen röfögöd a magyart, akkor esetleg. Kukac jani... "
- majd admin elmondja hogy ki volt kitiltva. Ha majd te helyesen rofogod a magyart, akkor tehetsz szova barmit is pasa pisti, addig is keress egy iskolat! :troll:
 #136049  Szerző: Glenn

kukac írta:a helyzet az hogy pont te is ki voltal tiltva csak ezt gyorsan elfelejtetted :)
A kultura nem helyhez kotott de ezt te nem tudhatod, mert lathatoan nem elsz vele :)
Ez teszi olyan szorakoztatova a suta, erolkodo hozzaszolasaid! Irjal meg ilyeneket pasa pisti :troll:
Én? Te voltál kitiltva, de megszegted azt is. A kultúrát meg ne firtasd, majd ha helyesen röfögöd a magyart, akkor esetleg. Kukac jani... :hehe:
 #136048  Szerző: kukac

@Pasa: "A helyzet az, hogy a te figyelmedet hívtuk fel erre, le is voltál innen tiltva, de te ezt élvezed. Hiányzik a partner, én ráérek és tudom, hogy mások élvezik olvasni a szerencsétlen agyatlan vergődésedet. Tehát hadd szóljon! Persze sokat segítene, ha tudnál rendesen magyarul, de tény, hogy mi itt nem találjuk ezt furcsának. Ez van, ott a román határ mellett ennyi a kultúra. Hmm... "
- a helyzet az hogy pont te is ki voltal tiltva csak ezt gyorsan elfelejtetted :)
A kultura nem helyhez kotott de ezt te nem tudhatod, mert lathatoan nem elsz vele :)
Ez teszi olyan szorakoztatova a suta, erolkodo hozzaszolasaid! Irjal meg ilyeneket pasa pisti :troll:
 #136047  Szerző: Glenn

kukac írta:ez egy remek jellemzes ami tokeletesen raillik a munkassagodra, erre mar tobben felhivtuk a figyelmed, de te tovabb probalkozol. Rad van hagyva, rendkivul szorakoztato ahogy benazol ezzel a kiforditott ervelesi technikaval. Propagalod, de nem ugy ahogy te gondolod. Csinald csak, jol szorakozunk! ...te troll!
A helyzet az, hogy a te figyelmedet hívtuk fel erre, le is voltál innen tiltva, de te ezt élvezed. Hiányzik a partner, én ráérek és tudom, hogy mások élvezik olvasni a szerencsétlen agyatlan vergődésedet. Tehát ha már politikailag képtelen vagy bármit hozzátenni az itt felmerülő témákhoz, akkor hadd szóljon! Persze sokat segítene, ha tudnál rendesen magyarul, de tény, hogy mi itt nem találjuk ezt furcsának. Ez van, ott a román határ mellett ennyi a kultúra. Hmm... :gonosz:
 #136046  Szerző: kukac

@Pasa: "Nem érzem annak magam, igaz. Nem süllyedek a te (állati) szintedre...
Egyébként te tökéletes példája vagy a liberális trolloknak (van belőlük itt még rajtad kívül jó pár). Ha már nincs érved, nem tudsz értelmes módon reagálni/válaszolni, akkor jön a személyeskedés és sértegetés. Engem nem zavar, elvagyok itt veled, ha kell, mint az imént is, lemegyek a szintedre, de szerintem elég sokan olvassák már ezt. Főleg, hogy propagálom nyár óta, persze nem a médiás érdeklődésűek között. Tehát valóban hülyét csinálsz itt magadból, de tudom, te ezt élvezed.
Most te jössz, te troll."
- ez egy remek jellemzes ami tokeletesen raillik a munkassagodra, erre mar tobben felhivtuk a figyelmed, de te tovabb probalkozol. Rad van hagyva, rendkivul szorakoztato ahogy benazol ezzel a kiforditott ervelesi technikaval. Propagalod, de nem ugy ahogy te gondolod. Csinald csak, jol szorakozunk! ...te troll!... :popcorn: :troll:
  • 1
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 517