RADIOSITE Fórum

• Politika

#136094  Szerző: kukac

@Pasa: "Tényleg az vagyok. Te meg komcsi vagy..."
- nem lehetek, hiszen a fidesz a komcsi, tehat akkor te vagy komcsi! :)
 #136093  Szerző: kukac

@Pasa: "Ne tereld el a témát. Az, hogy én másokkal hogyan és miről beszéltem, nem a te dolgod. Te viszont belémkötöttél, személyeskedtél. Na ez a lényeg, ezért kell tőled megszabadulni! Ha másként nem, akkor a topik törlésével."
- ez egy nyilt topic ahova barki beirhat, beleszolhat a beszelgetesbe, stb. Ha nem tetszik nyiss egy sajat forumot, ott beszelgethetsz a veled egyetertokkel es kimoderalhatod a neked nem tetszo velemenyeket! En nem kotottem beled, te kezdtel el szemelyeskedni! Ezt a 'neked nem tetszoktol megszabadulni'-naci felfogast pedig jo lenne hanyagolni, mert erosen visszatetszo!
 #136092  Szerző: Glenn

kukac írta:@djlacee: right!
Na, örülsz, mi? A főnök melléd állt. Pedig meg fogod bánni... ;)
 #136091  Szerző: Glenn

kukac írta:tenyleg fideszes...
Tényleg az vagyok. Te meg komcsi vagy...
 #136090  Szerző: Glenn

kukac írta:te vagy az aki elkezdte gyalazni a vele egyet nem erto tarsasagot.
Ne tereld el a témát. Az, hogy én másokkal hogyan és miről beszéltem, nem a te dolgod. Te viszont belémkötöttél, személyeskedtél. Na ez a lényeg, ezért kell tőled megszabadulni! Ha másként nem, akkor a topik törlésével.
 #136089  Szerző: kukac

@djlacee: right!
 #136088  Szerző: djlacee

Jó mindegy, felsőbb utasításra nem csinálok semmit, marcangoljátok csak tovább egymást

Kép
 #136087  Szerző: kukac

@Pasa: "Ööö, igazad van. Akkor kárpótollak valamivel (korrupció! )."
- tenyleg fideszes...
 #136086  Szerző: kukac

@Pasa: "Hát igen, reménytelen vagy, janitroll. Írsz, írsz, írsz (elég sz@rul), hiába kérnek meg rá, hogy fejezd be. Szánalmas vagy, egy ép érved sincs, csak sértegetsz.
Ja, és rettegsz, hogy tényleg megszűnik a játszótered."
- te sertegetsz, ferditesz, szemelyeskedsz. Teged is megkertek nem csak engem, ne add itt elo az artatlan baranykat, mert te vagy az aki elkezdte gyalazni a vele egyet nem erto tarsasagot.
 #136085  Szerző: Glenn

djlacee írta:Engem tilt ki
Ööö, igazad van. Akkor kárpótollak valamivel (korrupció! :shock: ).
  • 1
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 519