kukac írta:ezek az 'iratlan szabalyok' rad is ugyanugy vonatkoznak (egyebkent nem iratlan, ott van a forumszabalyzat, csak el kene olvasnod). En nem moderalok itt, sot tobbnyire szorakoztat az itteni vonal, amig nem kezdesz el masokat a vallasuk, a nemzetiseguk, a politikai nezeteik miatt felsobbrenduskodve gyalazni. Ezek kellen egy kicsit elgondolkodnod, mielott masoknak hanytorgatsz fel olyan dolgokat amiket rendre te is elkovetsz!
Nem értem, miért beszélsz itt butaságokat, miért rágalmazol engem? Én senkit sem gyaláztam, ellentétben veled, aki nácizik itt folyamatosan. Kirekesztő és rasszista vagy, ez az igazság. Mások meg a kereszténységet fikázták itt, meg a nemzeti jelképeket lemagyarkodásozták, míg én ilyen alapon senkit sem bántottam. Néha nézz magadba kicsit, bár ez csak egy óhaj a részemről (meg nyilván más fórumtagok részéről is), úgysem kapod össze magad.
kukac írta:A náciktól amúgy nem kell tartanod, ebben az országban a romáknak nincs mitől félniük. "
- na errol beszeltem. Ez a fajta burkolt rasszizmus a legaljasabb, legsunyibb gyuloletbeszed amire csak te vagy kepes. Gratulalok, nem is vartunk mast!
Ugye, milyen suttyó vagy? Megvédelek, leírom, hogy a romákat itt senki sem bántja (és ez így igaz), erre - félremagyarázva a lényeget - rám támadsz. Aljadék vagy, gyűlölöd még a saját fajtádat is. A fórum szégyene vagy. Rasszista náci...