kukac írta:en azert egy diplomat meg melle tudtam tenni, veled ellentetben! Nos akkor ki mennyire intelligens?!
Na jó éjt, most már jól fogok aludni.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
kukac írta:en azert egy diplomat meg melle tudtam tenni, veled ellentetben! Nos akkor ki mennyire intelligens?!
kukac írta:a helyedben ujra beiratkoznek, mert durva hianyossagok tapasztalhatok!Hát lehet, hogy vannak hiányosságok, de te ezt nem nagyon tudod megítélni, mert ennek a szintnek a feléig sem jutottál el...
kukac írta:en folyamatosan kenytelen vagyok a te szintednek megfeleloen magyarazniNa ez az, ami nem megy még neked olyan jól. Ajánlom az általános iskolát, én már rég kijártam. Sőt, a középiskolát is.
kukac írta:ha leirok valamit, arra nem az a jo valasz hogy te is leirod ugyanazt, mert azzal nem beszelgetsz, csak utanozol mint egy majomHát már ne is haragudj, ha rosszul csinálom. Megpróbálok a te szintedre lemenni - mint már többször említettem - majom nyelven magyarázni, de ez a te anyanyelved, nekem nem megy annyira...
kukac írta:most hogy jon ez ide? Te irtad hogy a romaknak nem kell felniuk, mert nincsenek nacik. Gyilkosok minden nemzetiseg tagjai kozott vannak. Ne terelj!Hát erről van szó, de ez neked megint magas labda. Te nácizol itt, hogy ártatlan embereket öltek, nem? Az csúnya dolog volt, de a romák közötti gyilkosok is csúnya emberek. Hiába akarsz itt rasszista módon szelektálni, az igazság a lényeg. Ne terelj!