RADIOSITE Fórum

• Politika

#137071  Szerző: szemilan

Family frost.... 19 depó + központ...ide is vasárnap jönnek. De jöhetnek?

http://www.kisalfold.hu/gazdasag/nagyot ... n/2413764/
 #137070  Szerző: markfelt

értem, köszönöm a véleményt mindkét ügyben.
 #137069  Szerző: kukac

admin írta:sajnos nem tudom, ezúttal konkrétan mi a problémád.

ha a legutóbbi jelentésed: minden bejelentés kapcsán alapos mérlegelés után járunk el a szabályzat szerint, a legutóbbi esetben pedig úgy tűnt, hasznosabb bent hagyni a kontentet, hogy álljon ott elrettentő példaként - utána a negatív visszhanggal -, mintsem egy árválkodó "moderálva" feliratként, amit utólag nem ért senki.

ezúton kérném a fenti döntés szíves tudomásulvételét.
Nincs nekem problemam az egyeni erzekenysegeddel, ugy moderalsz ahogy akarsz. Meg csak azzal sincs gondom hogy idonkent jobban hasonlit ez a topic a kurucinfora mint valami radios szakmai forumra - igy szeretitek, nem az en dolgom.
Az viszont konkretan zavar, hogy ha ugyanez a mentalitas masnal fordul elo, akkor kritikaval elsz. Miert is?! Ha itt jo, ott miert nem? A kovetkezetlenseget nem tudom ertelmezni.
"Elrettento peldakent" - lol! Kit fog elrettenteni? Ez pont megerosites.
 #137067  Szerző: markfelt

sajnos nem tudom, ezúttal konkrétan mi a problémád.

ha a legutóbbi jelentésed: minden bejelentés kapcsán alapos mérlegelés után járunk el a szabályzat szerint, a legutóbbi esetben pedig úgy tűnt, hasznosabb bent hagyni a kontentet, hogy álljon ott elrettentő példaként - utána a negatív visszhanggal -, mintsem egy árválkodó "moderálva" feliratként, amit utólag nem ért senki.

ezúton kérném a fenti döntés szíves tudomásulvételét.
 #137065  Szerző: kukac

admin írta:nekem pedig nem tűnt fel, hogy itt bármit és bárkit lehetne gyalázni, pláne nem jogos ezért a moderációt negatívan kritizálni. persze részünkről tűrt.
Akkor a gyalazni szo jelenteset mindketten mashogy ertelmezzuk.

http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelm ... tar/Gyaláz

--
Rossz a linkeles, inkabb beillesztem:

"gyaláz (ige)
Fájl:Gyaláz.jpg
1. Lekicsinylőn beszél egy személyről, csoportról, dologról; becsületet sértő, durva szavakkal szid; hibát, vétket felnagyítva, éles szavakkal szemére vet, illetve mások előtt kitereget; alaptalanul vagy túlzóan rosszat mond róla, hogy jó hírét rontsa, becsületét kisebbítse; ócsárol, lefitymál.
A dühöngő fiatalember mások előtt gyalázta a szüleit. A bíróság előtt a felperes az alperest gyalázza.

2. Durván kisebbíti gúnyos szavakkal egy személy, csoport, tárgy, termék, dolog értékét, tiszteletét; hibáit túlzó módon hangoztatja; értéktelennek, rossznak, hitványnak mond, szid.
A felháborodott ügyfél hangosan gyalázza az ügyintézést. A konkurencia egy újságcikkben gyalázza a napokban megjelent új terméket."
Mivel ez tortenik ezen a forumon, hadd legyen mas a velemenyem!
 #137064  Szerző: markfelt

nekem pedig nem tűnt fel, hogy itt bármit és bárkit lehetne gyalázni, pláne nem jogos ezért a moderációt negatívan kritizálni. persze részünkről tűrt.
 #137063  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:jogilag ugyanolyan fontos, mint az emberi méltósághoz való jog, azt viszont semmilyen elvetemült (jelen esetben liberális) ideológiának nem szabadna jóváhagynia, hogy a kettő üsse egymást, pláne ha a kárt szenvedő erkölcsileg fontosabb.
Furcsa hogy ezt eppen te mondod. Szelektivnek tunik az allasppontod.
az én álláspontom mindig az, nem tudom, ez hogy nem tűnt fel eddig.
Ami feltunt veled kapcsolatban az az, hogy itt barmit es barkit lehet gyalazni, ugyanakkor ha a tasz ved egy gyalazkodot, akkor az mar erkolcsileg megkerdojelezodik neked.
 #137061  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:jogilag ugyanolyan fontos, mint az emberi méltósághoz való jog, azt viszont semmilyen elvetemült (jelen esetben liberális) ideológiának nem szabadna jóváhagynia, hogy a kettő üsse egymást, pláne ha a kárt szenvedő erkölcsileg fontosabb.
az én álláspontom mindig az, nem tudom, ez hogy nem tűnt fel eddig.
 #137060  Szerző: kukac

• 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 517