kukac írta: Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.egyértelmű volt az önszórakoztató trollkodásod, és én nem kértem belőle.
keress magadnak produktív hobbikat szerintem.
kukac írta: Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.egyértelmű volt az önszórakoztató trollkodásod, és én nem kértem belőle.
admin írta:Mar honnan tudhatnam? De akkor legyen, ha igy gondoltad...kukac írta:ez már csak szőrszálhasogatás, te is tudod, hogy így akartam írni.admin írta:fenntartom egyébként hogy a liberális elvrendszer tanítandó, ésszerű, emberséges, értelmes, elméleti szinten.Az elv semmikeppen. Az ember az aki csodot mond!
de azt is, hogy a gyakorlatban sűrűn csődöt mond.
törekedni kell tehát rá, de csak törekedni.
admin írta:Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.kukac írta:ezzel egyetértek, ezzel ellenkezőt nem is írtam, maximum te érthetted félre.admin írta:én korra, nemre, bőrszínre, vallásra, szexuális orientációra, és minden egyébre való tekintet nélkül utálom a hülyéket.Igy mar ertem, nem derult ki belole hogy mire is erted, mit akarsz pontosan mondani vele. Nos, elkanyarodtunk a tematol, nem kivanom megvitatni hogy ki mennyire bunos es miben felelos, kit mennyire tartok hulyenek, erkolcstelennek a politikai, vallasi, szexualis orientacioja alapjan, ugyanis nem erdekel. Az viszont igen, hogy aki a zsidokat, keresztenyeket, muzulmanokat, buzikat es ciganyokat kollektivan, egy kalap ala veve barmiert is hibaztatja (azon kivul hogy magan a vallas letjogosultsagan lehetne kicsit polemizalni), az egesz egyszeruen nem tudja hogy mit beszel!
nem értem, hogy mit nem értesz az idézett mondaton.
kukac írta:ez már csak szőrszálhasogatás, te is tudod, hogy így akartam írni.admin írta:fenntartom egyébként hogy a liberális elvrendszer tanítandó, ésszerű, emberséges, értelmes, elméleti szinten.Az elv semmikeppen. Az ember az aki csodot mond!
kukac írta:ezzel egyetértek, ezzel ellenkezőt nem is írtam, maximum te érthetted félre.admin írta:én korra, nemre, bőrszínre, vallásra, szexuális orientációra, és minden egyébre való tekintet nélkül utálom a hülyéket.Igy mar ertem, nem derult ki belole hogy mire is erted, mit akarsz pontosan mondani vele. Nos, elkanyarodtunk a tematol, nem kivanom megvitatni hogy ki mennyire bunos es miben felelos, kit mennyire tartok hulyenek, erkolcstelennek a politikai, vallasi, szexualis orientacioja alapjan, ugyanis nem erdekel. Az viszont igen, hogy aki a zsidokat, keresztenyeket, muzulmanokat, buzikat es ciganyokat kollektivan, egy kalap ala veve barmiert is hibaztatja (azon kivul hogy magan a vallas letjogosultsagan lehetne kicsit polemizalni), az egesz egyszeruen nem tudja hogy mit beszel!
admin írta:fenntartom egyébként hogy a liberális elvrendszer tanítandó, ésszerű, emberséges, értelmes, elméleti szinten.Az elv semmikeppen. Az ember az aki csodot mond!
admin írta:én korra, nemre, bőrszínre, vallásra, szexuális orientációra, és minden egyébre való tekintet nélkül utálom a hülyéket.Igy mar ertem, nem derult ki belole hogy mire is erted, mit akarsz pontosan mondani vele. Nos, elkanyarodtunk a tematol, nem kivanom megvitatni hogy ki mennyire bunos es miben felelos, kit mennyire tartok hulyenek, erkolcstelennek a politikai, vallasi, szexualis orientacioja alapjan, ugyanis nem erdekel. Az viszont igen, hogy aki a zsidokat, keresztenyeket, muzulmanokat, buzikat es ciganyokat kollektivan, egy kalap ala veve barmiert is hibaztatja (azon kivul hogy magan a vallas letjogosultsagan lehetne kicsit polemizalni), az egesz egyszeruen nem tudja hogy mit beszel!
admin írta:a bűnözőt és az idiótát is. de minimum lehurrogni és elkussoltatni.Ez aztan a tolerans hozzaallas!