RADIOSITE Fórum

• Politika

#137271  Szerző: LuciFerko

http://www.hirado.hu/2015/01/26/az-oros ... -teveadot/
Az orosz hatóságok lezártak egy független krími tévéadót
Forrás: MTI | 2015. 01. 26. 17:53:58

Műszaki felszereléseket és archív felvételeket foglaltak le azzal az indokkal, hogy vizsgálódnak egy tavalyi tüntetés ügyében. A hétfő reggeli rendőri fellépés óta az adó csak filmeket sugároz, híreket nem.
Itt megy az adás, és történelmi filmek mennek:
http://guzei.com/online_tv/watch.php?on ... 919&lang=5
 #137270  Szerző: Zsolt

asr27 írta: Először is nem vagyok rasszista, csupán én nem találkoztam még olyan cigánnyal, akin a nap 24 órájából legalább 10 perc erejéig ne jött volna ki az a tipikus "cigány viselkedés. (ettől függetlenül lehet, egy művelt ember és nem biztos, hogy bűnöző).
Lényeg az, hogy te nem bírod felfogni, hogy a cigányok soha életbe nem fognak teljesen beilleszkedni közénk. Hozhat itt bármilyen törvényt, intézkedést ezzel kapcsolatban a kormány, ez akkor sem fog menni.
Mint már írtam, nem csak a cigányok között van bűnözés, a magyar bűnözőket is elítélem, de saját tapasztalat alapján, azt kell, hogy mondjam, míg 100 magyarból 20 lop, addig cigányból 50. Persze a cigányoknál is rendes családok, akik legalább szakmát tanulnak és rendesen dolgoznak, viszont sokuk egész életükben fosztogatásokból él. Odarakhatod az orra elé a munkát, akkor sem hajlandó megcsinálni, hőbörögve kiabálná, hogy ő nem fog dolgozni!
Még egyszer mondom, ez nem rasszizmus, ezek tények! Arról sajnos nem tehetek, hogy ezt te nem érted meg, talán azért mert nem látod, talán azért mert nem akarod látni és megérteni.
Először is nem vagyok cigány, csupán én nem találkoztam még olyan rasszistával, akin a nap 24 órájából legalább 10 perc erejéig ne jött volna ki az a tipikus "rasszista" viselkedés. (ettől függetlenül lehet, egy művelt ember és nem biztos, hogy idióta).
Lényeg az, hogy te nem bírod felfogni, hogy a rasszisták soha életbe nem fognak teljesen beilleszkedni közénk. Hozhat itt bármilyen törvényt, intézkedést ezzel kapcsolatban a kormány, ez akkor sem fog menni.
Mint már írtam, nem csak a rasszisták között van primitívség, a magyar idiótákat is elítélem, de saját tapasztalat alapján, azt kell, hogy mondjam, míg 100 magyarból 20 idióta, addig rasszistából 50. Persze a rasszistáknál is vannak rendes családok, akik legalább könyveket bújnak és csak titokban cigányoznak, viszont sokuk egész életükben trollkodásból él. Odarakhatod az orra elé a statisztikákat, akkor sem hajlandó tudomásul venni, hőbörögve kiabálná, hogy egy bizonyos népcsoport felelős azért, mert szar az élete!
 #137269  Szerző: asr27

kukac írta:
admin írta:
kukac írta: Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.
egyértelmű volt az önszórakoztató trollkodásod, és én nem kértem belőle.

keress magadnak produktív hobbikat szerintem.
Ha azt gondolod hogy engem szorakoztat, ha rasszista idiotaknak kell erkolcstan orat tartanom akkor tevedsz. Ha ezt trollkodasnak veled, akkor rosszul itelsz meg.
Ha rám céloztál:
Először is nem vagyok rasszista, csupán én nem találkoztam még olyan cigánnyal, akin a nap 24 órájából legalább 10 perc erejéig ne jött volna ki az a tipikus "cigány viselkedés. (ettől függetlenül lehet, egy művelt ember és nem biztos, hogy bűnöző).
Lényeg az, hogy te nem bírod felfogni, hogy a cigányok soha életbe nem fognak teljesen beilleszkedni közénk. Hozhat itt bármilyen törvényt, intézkedést ezzel kapcsolatban a kormány, ez akkor sem fog menni.
Mint már írtam, nem csak a cigányok között van bűnözés, a magyar bűnözőket is elítélem, de saját tapasztalat alapján, azt kell, hogy mondjam, míg 100 magyarból 20 lop, addig cigányból 50. Persze a cigányoknál is rendes családok, akik legalább szakmát tanulnak és rendesen dolgoznak, viszont sokuk egész életükben fosztogatásokból él. Odarakhatod az orra elé a munkát, akkor sem hajlandó megcsinálni, hőbörögve kiabálná, hogy ő nem fog dolgozni!
Még egyszer mondom, ez nem rasszizmus, ezek tények! Arról sajnos nem tehetek, hogy ezt te nem érted meg, talán azért mert nem látod, talán azért mert nem akarod látni és megérteni.
 #137268  Szerző: kukac

LuciFerko írta:
kukac írta:
LuciFerko írta:Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
Te a holokauszt melyik reszet latod 'eroltetett hypeolasnak'?
Kukac: Hogy sokan visszaélnek ezzel. Igen, a világtörténelem egyik leg sötétebb tettéről van szó, nem tagadom. De azt sem fogadom el, hogy ebből páran akár politikai hasznot akarnak húzni. A kommunizmus áldozatairól mikor fognak így megemlékezni? Ott is kb ennyien haltak meg, csak a módszer és a célpont volt más. Ott nem volt gázkamra, de sokan megfagytak, halálra lettek éheztetve, dolgoztatva, stb.

Igazából a kettős mérce bánt engem.
En nem erzem ezt a kettosseget amire te celzol, pontosabban inkabb abban erzek valamifele kicsavart ervelest, amikor erre terelodik a szo, akkor beindul a szelsojobbos vedelmi mechanizmus: "de a kommunizmus aldozatairol mikor fognak igy megemlekezni". A ket pelda igy nem osszehasonlithato (nem az aldozatok szama miatt, hanem az eltero ideologia miatt). Egyebkent evek ota ugyanugy megemlekeznek a kommunizmus aldozatatirol is (apropo: pl. terrorhaza megvolt?!), csak amig a nacik kozul maximum csak a latencia szinjen talalkozhatunk a hazai politikaban, addig a kommunistakkal meg mindig tele van a parlament es ez igy is marad.
 #137267  Szerző: LuciFerko

kukac írta:
LuciFerko írta:Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
Kukac: Hogy sokan visszaélnek ezzel. Igen, a világtörténelem egyik leg sötétebb tettéről van szó, nem tagadom. De azt sem fogadom el, hogy ebből páran akár politikai hasznot akarnak húzni. A kommunizmus áldozatairól mikor fognak így megemlékezni? Ott is kb ennyien haltak meg, csak a módszer és a célpont volt más. Ott nem volt gázkamra, de sokan megfagytak, halálra lettek éheztetve, dolgoztatva, stb.

Igazából a kettős mérce bánt engem.
 #137266  Szerző: kukac

#137265  Szerző: kukac

admin írta:na, hát akkor még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik a hanyag, igazságtalan, és embertelen admini fertőt kompenzálják ésszerű, erkölcsös és lovagias kiállásukkal, atyai kontroll alatt tartva az elkallódott, illiberalizálódó közösséget.
Szep sarkitas, nem errol volt szo. Kulonosebben nem erdekel hogy milyen a szellemiseg itt a forumon, ha velemenyem van, azt ugy is elmondom, a kepmutatast viszont nem allom. Nem kell ez a nyitottak vagyunk-duma, ha a mogottes tartalom pont az ellenkezoje az eredeti szandeknak, mert ez vercinikus mindenkivel szemben, akinek egy kicsit is tartalmasabb az ertekrendje a mai magyar valosagnal.
 #137264  Szerző: LuciFerko

Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
 #137263  Szerző: markfelt

na, hát akkor még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik a hanyag, igazságtalan, és embertelen admini fertőt kompenzálják ésszerű, erkölcsös és lovagias kiállásukkal, atyai kontroll alatt tartva az elkallódott, illiberalizálódó közösséget.
 #137262  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta: Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.
egyértelmű volt az önszórakoztató trollkodásod, és én nem kértem belőle.

keress magadnak produktív hobbikat szerintem.
Ha azt gondolod hogy engem szorakoztat, ha rasszista idiotaknak kell erkolcstan orat tartanom akkor tevedsz. Ha ezt trollkodasnak veled, akkor rosszul itelsz meg. Ha pedig ezt bagatellizalod, akkor a sajat forumszabalyzatod veszed semmibe (bar annak a megfogalmazasa szerint is ha akarsz foglalkozol vele, ha nem akarsz akkor pedig nem). Na ez az igazi trollkodas.
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 517