Pasa írta:sosem magát fényezte, hanem a csapatot és a csapat eredményeit, azét a csapatét, amit amúgy ő rakott össze. mindenféleképpen az ő érdeme is, amit látunk, és ami nem mellesleg európai színvonalú lett. tovább boncolgatni kár, a bkk összképe jó, és ez az összkép, illetve a társaság eredményessége egyértelműen főleg neki köszönhető.admin írta:nekem szimpatikus volt vitézy, neked nem, nekem nem szimpatikus dabóczi (ez még változhat), neked talán igen. felesleges erről vitatkozni.Itt a baj. Valóban nem érdemes ezek után vitatkozni, mert neked a lényeg a szimpátia. A teljesítmény nem számít. Hát, őszinte részvétem...
nyilván nem az volt a mondandóm lényege, hogy milyen a személye, hiába próbáltad kiforgatni, többször írtam is, hogy itt a vállalati kommunikációval van probléma. dávidé sem volt nyilván mindig tökéletes, de ez, ez értékelhetetlen. nyomorult, nem tudok rá jobb szót.
persze ha nem akarod megérteni, amit írok, sokadjára sem, akkor ez van, ugyan kis csalódást okoz, de tudomásul veszem.