RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#137472  Szerző: markfelt

Pasa írta:
admin írta:nekem szimpatikus volt vitézy, neked nem, nekem nem szimpatikus dabóczi (ez még változhat), neked talán igen. felesleges erről vitatkozni.
Itt a baj. Valóban nem érdemes ezek után vitatkozni, mert neked a lényeg a szimpátia. A teljesítmény nem számít. Hát, őszinte részvétem... :(
sosem magát fényezte, hanem a csapatot és a csapat eredményeit, azét a csapatét, amit amúgy ő rakott össze. mindenféleképpen az ő érdeme is, amit látunk, és ami nem mellesleg európai színvonalú lett. tovább boncolgatni kár, a bkk összképe jó, és ez az összkép, illetve a társaság eredményessége egyértelműen főleg neki köszönhető.

nyilván nem az volt a mondandóm lényege, hogy milyen a személye, hiába próbáltad kiforgatni, többször írtam is, hogy itt a vállalati kommunikációval van probléma. dávidé sem volt nyilván mindig tökéletes, de ez, ez értékelhetetlen. nyomorult, nem tudok rá jobb szót.

persze ha nem akarod megérteni, amit írok, sokadjára sem, akkor ez van, ugyan kis csalódást okoz, de tudomásul veszem.
 #137467  Szerző: Glenn

admin írta:nekem szimpatikus volt vitézy, neked nem, nekem nem szimpatikus dabóczi (ez még változhat), neked talán igen. felesleges erről vitatkozni.
Itt a baj. Valóban nem érdemes ezek után vitatkozni, mert neked a lényeg a szimpátia. A teljesítmény nem számít. Hát, őszinte részvétem... :(
 #137461  Szerző: markfelt

majd' kiesik a telefon a kezemből, úgy őrjöngök, igen. :)

egy embert, akár közsszereplő akár nem, nem lehet, és sokszor nem illdomos objektíven nézni, egy céget viszont lehet.

nekem szimpatikus volt vitézy, neked nem, nekem nem szimpatikus dabóczi (ez még változhat), neked talán igen. felesleges erről vitatkozni.

ami viszont objektíven vizsgálható, az a bkk kommunikációja. úgy tűnt, nem cáfoltad meg a tartalmi részét a korábbi állításomnak, hogy az a támadás nem volt elegáns, csak a stílusomat, mely szerint "nyomorult", így kár ezért több szó.
 #137458  Szerző: Glenn

admin írta:szerintem előnyös lenne, ha lehiggadnál, mert engem nem tudsz felkúrni ezzel, tétje meg nincs az eszmecserének.
Pedig ideges lettél. :D
Nem ez a célom, hanem, hogy próbáld meg objektíven nézni a dolgokat. Na meg sok sajtótermék van, mindet el kell olvasni, vagy, ha ez nem megy (mert nem megy), akkor gondolkodni picit. Vitézy báránybőrbe bújt farkas, és egy cezaromán dilettáns.
 #137455  Szerző: markfelt

szerintem előnyös lenne, ha lehiggadnál, mert engem nem tudsz felkúrni ezzel, tétje meg nincs az eszmecserének.

a vele készült tv interjúkat és a nyilatkozatait figyelemmel követtem, pontosan emlékszem, ennek fényében írtam, amit alább írtam.

egyébként ez még ha úgy is volna, ahogy írtad, nem semlegesítené azt a feltételezésen alapuló vádat, hogy dabóczi igen nyomorultan áll hozzá a munkájához, az első kommünikéjéből leszűrve.
 #137451  Szerző: Glenn

admin írta:te miről beszélsz? mit művelt? minden nyilatkozata mérsékelt volt, indulat nélküli és maximálisan korrekt.
Legalább olvass utána, mielőtt butaságot írsz (tudom, már sok lenne visszakeresni, de akkor is). Szét akarta alázni a Tarlóst, pedig egy senki volt, mikor trónra került (illetve nem annyira senki, tudjuk, miért). Semmi olyat nem tett, ami az ő kútfejéből pattant ki, és azzal okoskodni, hogy neki ez a hobbija, elég beteg érv volt. Hö! :shock:
 #137449  Szerző: markfelt

te miről beszélsz? mit művelt? minden nyilatkozata mérsékelt volt, indulat nélküli és maximálisan korrekt.

nem járatott le semmit és senkit, elmondta, hogy mi van, mit ért el, és miben hibázott. pár újságíró bele próbálta húzni a csőbe, de egyszer se szart oda, ahonnan evett, az utolsó napig sem.

mindig legfeljebb védekező pozícióban volt 4 éven át, de a legtöbbször még ennyi konfliktust sem vállalt. így működik egy jó kommunikátor.

úgy pedig, ahogy a dabóczi, a műveletlen, indulatos vadtahók.
 #137447  Szerző: Glenn

admin írta:de a sajtóban való mocskolás, fröcsögés nekem elég baljós.
Hát de könyörgöm gondolkozz, mielőtt írsz, lécci. Mikor el lett zavarva az a troll, mit művelt a sajtóban? Áááá...
admin írta:bármi is volt, ha marad az eddigi, mezei utasnak is pozitív irány, elismerésem.
Elismerésed akkor szóljon a főpolgármester úrnak!
 #137446  Szerző: markfelt

Pasa írta:
admin írta:azért, mert te taxisként szívtál, attól még a bkk alatt rengeteg pozitív dolog történt budapest közlekedésében. az utasok javára.
Elöszőr is, én nemigen szívtam (egy picit, de nem vészes), de a taxis téma neki a totális dilettantizmust jelentette. Egyértelmű, hogy már ezzel bizonyította az alkalmatlanságát.
A BKK-nál meg hát volt pár pozitív dolog, csak ahhoz érdemben neki annyi köze volt, hogy ha kamerát látott, előadta, hogy az ő érdeme, pedig nem.
bármi is volt, ha marad az eddigi, mezei utasnak is pozitív irány, elismerésem.

de a sajtóban való mocskolás, fröcsögés nekem elég baljós.
 #137445  Szerző: Glenn

admin írta:azért, mert te taxisként szívtál, attól még a bkk alatt rengeteg pozitív dolog történt budapest közlekedésében. az utasok javára.
Elöszőr is, én nemigen szívtam (egy picit, de nem vészes), de a taxis téma neki a totális dilettantizmust jelentette. Egyértelmű, hogy már ezzel bizonyította az alkalmatlanságát.
A BKK-nál meg hát volt pár pozitív dolog, csak ahhoz érdemben neki annyi köze volt, hogy ha kamerát látott, előadta, hogy az ő érdeme volt, pedig nem.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 219