már bocsánat, de hogy lehet ilyen nyomorult megjelenése, kiállása valakinek?

A vs.hu ennek ellenére, nem egy kormányzati szócső, független cikkek, kormánykritikus anyagok is megjelennek rajta rendszeresen.Bár nem olvasom rendszeresen a cikkeiket, így ezt nem tudom igazolni.
Pasa írta: Értem. Én viszont nem hiszem, hogy a Jobbik lesz a befutó. Akikkel erről beszélgettem, nem tűntek elkötelezettnek, inkább csak elégedetlenek a többi párttal. Persze, lehet, hogy nem találkoztam az igazi keménymaggal?szerintem az igazi keménymag a hatvannégyvármegyés stb., agresszív, őrjöngő tahóhad, és a kurucinfó közönsége. bár a cukikampány óta az is bomlóban van.
Pasa írta: (nyilván saját szájízük szerint, tehát lehet vitatni a dolgot),Na mi történt? Eddig ilyet nem mondtál.
admin írta:változtatni mindenképpen kell, ebben száz százalékig biztos vagyok.Ez egyértelmű, és biztos, hogy Orbánék is tudják. Most, gondolom nem ez a legfontosabb nekik, hiszen megnyertek mindent, amit akartak. Sínre teszik a dolgokat (nyilván saját szájízük szerint, tehát lehet vitatni a dolgot), és az utolsó két évben jöhet a kampány.
admin írta:a másik meg egyszerű nyelvtani félreértés, a magyarok többsége valóban nem gyűlöl (pláne nem nyíltan) senkit, de én azokról az emberekről beszéltem, akik igen, mert van ilyenből is bőven (a jobbik keménymag pl. jó példa, de persze a szélesebb bázisuk már nem hinném, hogy ilyen-olyan -fób, meg -ista lenne, csak csalódott sokmindenben).Értem. Én viszont nem hiszem, hogy a Jobbik lesz a befutó. Akikkel erről beszélgettem, nem tűntek elkötelezettnek, inkább csak elégedetlenek a többi párttal. Persze, lehet, hogy nem találkoztam az igazi keménymaggal?