RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#138579  Szerző: bd95

Wolfman írta:
admin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.
a logo sajnos még elüt.
Már egy ideje nem.
Most már az összes többitől üt el
 #138566  Szerző: Wolfman

admin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.
a logo sajnos még elüt.
Már egy ideje nem.
 #138509  Szerző: Glenn

Például 1982-ben az MTV 25 éves évfordulóján ment az "Egész nyáron szilveszter" című sorozat, ha jól emlékszem, szombat esténként. Megismételték az addigi - megmaradt - komplett szilveszteri műsorokat. Na, én ilyesmit szeretnék látni az M3-on.
 #138507  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:Mivel nincs külön M 3 csatorna topik,igy itt teszem fel a kérdésemet.
Milyen müsorokat,régi sorozatokat néznétek újra az M3 retro csatornán?

Mikor ,indult a csatorna,valahol azt olvastam,hogy 20 évnyi archivumuk van.Bár az utóbbi időben sok az ismétlés,pl.Szomszédokat 1 év alatt másodszor kezdik el ismételni,én inkább most a Familia KFT- ismétlését tűztem volna műsorra,és majd utána jöhetett volna a Szomszédok.
Szívesen nézném ezeket a műsorokat újra a retro csatornán,már ha meg van az archívumukban.:Szerencsekerék,Mindent vagy semmit,Van benne valami,Zsákbamacska,Delta,Bongó,Friderikusz show.
Ezek valóban nem lennének rosszak, de szerintem bármi jó lenne, ami igazi archív műsor. Nem ilyen Helene szemei, meg Pampák királya sorozatokkal kéne teletömni. A klinika is egy év alatt már másodszor megy, ráadásul ugyanabban az idősávban. Szombatonként a 10 éves Szuperbuli ismétlések. Ezek azért annyira nem retro műsorok.
Induláskor azt ígérték, hogy hatalmas az MTV archívuma és lesz bőven anyag amit elő tudnak venni, valamint azért lesz fizetős, mert hogy az archív anyagok digitalizálása költséges. Már csak az a kérdés, hol vannak ezek az archív anyagok? Egyelőre még a Dunán is több régi filmet adnak, mint az M3-on.
 #138502  Szerző: egon2

Mivel nincs külön M 3 csatorna topik,igy itt teszem fel a kérdésemet.
Milyen müsorokat,régi sorozatokat néznétek újra az M3 retro csatornán?

Mikor ,indult a csatorna,valahol azt olvastam,hogy 20 évnyi archivumuk van.Bár az utóbbi időben sok az ismétlés,pl.Szomszédokat 1 év alatt másodszor kezdik el ismételni,én inkább most a Familia KFT- ismétlését tűztem volna műsorra,és majd utána jöhetett volna a Szomszédok.
Szívesen nézném ezeket a műsorokat újra a retro csatornán,már ha meg van az archívumukban.:Szerencsekerék,Mindent vagy semmit,Van benne valami,Zsákbamacska,Delta,Bongó,Friderikusz show.
 #138410  Szerző: gyattis

Nem tér vissza a Híradóba a Balatonon megvert Borsa Miklós.

Biztos óriási lehet ez a trauma Neki és családjának is, (és természetesen a család előrébb való mint a munka) de a jövőre nézve a lehető legrosszabb döntést hozta.

Mit üzen ez a renitenskedőknek?! Azt, hogy ököllel bármi elintézhető. Nem akarok szomorú jövőképet festeni, de különösen vigyáznia kell ezután a bárhol dolgozó médiamunkásnak.

Renitenskedők minden oldalon előfordulnak.
 #138273  Szerző: markfelt

lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.
a logo sajnos még elüt.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 235