Volt alkalmam picit a mai napon tesztelni autóból ezt a rádiót a belvárostól a Zanati úton haladva egész jól vehető (bár néhol pillanatnyi sistergés előfordul menet közben). A várost elhagyva keleti irányban Sárvár felé fokozatosan romlik a vétel, Nemesbőd-ig lehet aránylag élvezhető minőségben hallgatni, utána már élvezhetetlen, foltokban még be-bejön, de nagyon nagyon sistereg, sok múlik a vevő érzékenységén, valamint az antennán!
A beszédhang szerintem egész tűrhető minőség (picit dinamikus de az engem nem zavar sőőt, az egyik országos kereskedelmi rádióban sem ártana ilyen dinamika), bár érdekes volt, hogy a beszéd nagy részében megszűnt a sztereo jel a rádióban (ilyet én akkor tapasztaltam amikor az autós fm transmitteremnek a megszokottnál nagyobb hangerőt adtam az aux bemenetére az mp3 lejátszómról, vagy telefonról), a zene minősége szerintem hagy némi kívánnivalót maga után (mintha bizonyos hangtartomány hiányozna), de nem olyan rossz.
http://www.sunshine-live.de/
" Aki a diplomát csak tanulással tudja megszerezni, az pénzt is csak munkával fog keresni! "