RADIOSITE Fórum

• Berzsenyi Rádió - Szombathely - 98.8 MHz

#85941  Szerző: FLaci81

Volt alkalmam picit a mai napon tesztelni autóból ezt a rádiót a belvárostól a Zanati úton haladva egész jól vehető (bár néhol pillanatnyi sistergés előfordul menet közben). A várost elhagyva keleti irányban Sárvár felé fokozatosan romlik a vétel, Nemesbőd-ig lehet aránylag élvezhető minőségben hallgatni, utána már élvezhetetlen, foltokban még be-bejön, de nagyon nagyon sistereg, sok múlik a vevő érzékenységén, valamint az antennán!

A beszédhang szerintem egész tűrhető minőség (picit dinamikus de az engem nem zavar sőőt, az egyik országos kereskedelmi rádióban sem ártana ilyen dinamika), bár érdekes volt, hogy a beszéd nagy részében megszűnt a sztereo jel a rádióban (ilyet én akkor tapasztaltam amikor az autós fm transmitteremnek a megszokottnál nagyobb hangerőt adtam az aux bemenetére az mp3 lejátszómról, vagy telefonról), a zene minősége szerintem hagy némi kívánnivalót maga után (mintha bizonyos hangtartomány hiányozna), de nem olyan rossz.
 #14068  Szerző: giallarosa

Az a baj, hogy rövid a műsoridő, nagyon kevés a heti 3x3 óra. :( (Bár most már ismétlésekkel együtt összesen 27 óra.) Ez azért van egyébként, mert órarendhez igazodnak. Tehát tanórának számít ez az idő. És ehhez ugye tanárok kellenek, amiből kettő van összesen. Túlóra meg fárasztó és nem is fizetnek érte… Tanszünetekben sem működik a rádió. Tehát amikor vannak diákok és tanárok az egyetemen (kedd, szerda, csütörtök), amikor van az órájuk, akkor rádióznak. De régebbi adások vannak fent a honlapjukon egyébként, bele lehet hallgatni.
 #13910  Szerző: LuciFerko

hallgatta ezt már valaki?
 #592  Szerző: djlacee

Adásidő: kedd, szerda, csütörtök 16.00-19.00
http://www.berzsenyiradio.hu