RADIOSITE Fórum

• Ha-jó Rádió - Vaja - 98.4 MHz

#30387  Szerző: donder

Nem tom miért, lehet hogy terjedés, de Debrecenben most egész szépen jön rdssel a 98.4 en
 #28302  Szerző: törperős

jeek írta:Ahhoz képest, hogy a rádió meg a stúdió egy 3700 lakosú nagyközségben van, le a kalappal.

Figyelj! Mit játszod a h..t. Nézd már meg ki a tulajdonos? Mit csinál? -t?
Alig politikus, alig a tűznél. Leánykája meg a tulaj.
 #27396  Szerző: SzD

Gabee75 írta:Az oldalon található link nem mindig működik.
Talán azért nem működik mindig, mert nem mindig van online adás. Hogy ez miért van, azt csak ők tudják. :) Szerintem írj nekik egy e-mailt.
 #27395  Szerző: Gabee75

Sziasztok fórumozók!

Örülök,hogy tetszik nektek a rádió,mivel vajai vagyok,meg főleg.
Van egy gondom mostanában,mivel már nem Vaján élek,így csak neten keresztül tudnám hallgatni a rádiót,de nem lehet.

Az oldalon található link nem mindig működik.
Mi az oka?

Ha valaki tudja,akkor segítsen.

Üdv.:
Gabi
 #17716  Szerző: Jani

Néhány napja újra sztereoban ad. :)
 #14640  Szerző: chab7

Pasa írta:
LAZLOW írta:Lehet a Ha-Jó is ilyen megfontolásból cselekszik így?
Nemnem, ahhoz az kell, amit az Info, a Klub és a Mária ténylegesen tesz, pilot jel sem megy ki, tehát a vevőn nem világít a sztereó jelzés... Amúgy ez hülyeség.
a sangean-en nem is villan ki sztereo jelecske, full térerőnél sem
ez "csuma" mono
 #14244  Szerző: LAZLOW

Pasa írta:
Nemnem, ahhoz az kell, amit az Info, a Klub és a Mária ténylegesen tesz, pilot jel sem megy ki, tehát a vevőn nem világít a sztereó jelzés... Amúgy ez hülyeség.
Fogalmam sincs, hogy a frászba nem veszik észre. De szerintem azért csinálhatja pl. az Info így, mert a vételkörzet határán nem sutyorog és lehet, hogy picit tovább lehet hallgatni. Nem tudom, nem próbáltam még. Bár tényleg nem sok értelme van, mert ha nem jön be stereoban, vagy csak nagyon zajosan, akkor úgyis csak monoban veszi a vevő, és már nem sutyorog annyira.
 #14241  Szerző: Pasa

#14219  Szerző: LAZLOW

Nekem otthon a hifin mutatja a stereo jelet, de a fülem szerint csak dual mono lehet. Valamelyik rádió (Gazdasági vagy Info) honlapján olvastam régebben, hogy direkt mono-ban adnak, így nagyobb területen érhetők el. Lehet a Ha-Jó is ilyen megfontolásból cselekszik így?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10