jeek írta:Ahhoz képest, hogy a rádió meg a stúdió egy 3700 lakosú nagyközségben van, le a kalappal.
Figyelj! Mit játszod a h..t. Nézd már meg ki a tulajdonos? Mit csinál? -t?
Alig politikus, alig a tűznél. Leánykája meg a tulaj.
Pasa írta:a sangean-en nem is villan ki sztereo jelecske, full térerőnél semLAZLOW írta:Lehet a Ha-Jó is ilyen megfontolásból cselekszik így?Nemnem, ahhoz az kell, amit az Info, a Klub és a Mária ténylegesen tesz, pilot jel sem megy ki, tehát a vevőn nem világít a sztereó jelzés... Amúgy ez hülyeség.
Pasa írta:Fogalmam sincs, hogy a frászba nem veszik észre. De szerintem azért csinálhatja pl. az Info így, mert a vételkörzet határán nem sutyorog és lehet, hogy picit tovább lehet hallgatni. Nem tudom, nem próbáltam még. Bár tényleg nem sok értelme van, mert ha nem jön be stereoban, vagy csak nagyon zajosan, akkor úgyis csak monoban veszi a vevő, és már nem sutyorog annyira.LAZLOW írta:Lehet a Ha-Jó is ilyen megfontolásból cselekszik így?Nemnem, ahhoz az kell, amit az Info, a Klub és a Mária ténylegesen tesz, pilot jel sem megy ki, tehát a vevőn nem világít a sztereó jelzés... Amúgy ez hülyeség.