admin írta:bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.Mondjuk a MTI a juventuson mégelmegy(ill csak budapesten fogható rádióknál) de pl amadeus,sirius,cegléd,focus,plusz,fehérvár,stb. az meg kérdéses.
admin írta:bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.Mondjuk a MTI a juventuson mégelmegy(ill csak budapesten fogható rádióknál) de pl amadeus,sirius,cegléd,focus,plusz,fehérvár,stb. az meg kérdéses.
Pasa írta:Hírasztal.hu, VAGY saját hírszolgálatadmin írta:bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.Hát ja, biztos van annál hitelesebb, mocsoktalanabb. Na, melyik legyen akkor a hírszolgáltató?
admin írta:bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.Hát ja, biztos van annál hitelesebb, mocsoktalanabb. Na, melyik legyen akkor a hírszolgáltató?
Gr3g0ry írta:A két RDS PS keveredéséből szinte minden, de karaktertévesztés nem volt.DRoland írta:És melyek azok a érdekességek?admin írta:az új rds: JUVENTUS / FM 103,9Pontosan ezt akartam írni, nemrég értem haza Pestről. Szerintem is gyors. Ahogy a 2/A-n kifelé haladtam - főleg Vác közelében - írkált ki érdekességeket a rádió
olyan gyorsan vált, hogy szar térerőnél szétesik.
DRoland írta:És melyek azok a érdekességek?admin írta:az új rds: JUVENTUS / FM 103,9Pontosan ezt akartam írni, nemrég értem haza Pestről. Szerintem is gyors. Ahogy a 2/A-n kifelé haladtam - főleg Vác közelében - írkált ki érdekességeket a rádió
admin írta:az új rds: JUVENTUS / FM 103,9Pontosan ezt akartam írni, nemrég értem haza Pestről. Szerintem is gyors. Ahogy a 2/A-n kifelé haladtam - főleg Vác közelében - írkált ki érdekességeket a rádió
oldman írta:Még túl sokat nem hallgattam, de jó ez a hármas. Még a végén beesik a Harsányi Levi is. Bár őt már végképp nem tudom elképzelni Rick Astley és a Roxette között. Simori Renit kiírták ebből a sorozatból?ki
tomee írta:Az mondjuk azért valamilyen szinten megmosolyogtató, hogy ha 14-15 éve kapcsoltam be a rádiót, akkor is pont ugyanezek az arcok szóltak reggelente.teljesen jogos, de ami bevált és még működhet, azt nem érdemes szerintem hanyagolni, csak azért, mert nincs újdonságértéke.
Ami nem baj, csak azért elgondolkodtató, hogy ennyi év után is ha "vicces ember" kell reggelre komolyan csak Hepi Endrét lehet előrángatni?