RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#149635  Szerző: djlacee

Pasa írta:
admin írta:bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.
Hát ja, biztos van annál hitelesebb, mocsoktalanabb. Na, melyik legyen akkor a hírszolgáltató?
Hírasztal.hu, VAGY saját hírszolgálat
 #149633  Szerző: Glenn

admin írta:bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.
Hát ja, biztos van annál hitelesebb, mocsoktalanabb. Na, melyik legyen akkor a hírszolgáltató?
 #149632  Szerző: markfelt

bármi is lesz, a mocskos mti híreket remélem örökre elfelejtik.
 #149625  Szerző: DRoland

Gr3g0ry írta:
DRoland írta:
admin írta:az új rds: JUVENTUS / FM 103,9
olyan gyorsan vált, hogy szar térerőnél szétesik.
Pontosan ezt akartam írni, nemrég értem haza Pestről. Szerintem is gyors. Ahogy a 2/A-n kifelé haladtam - főleg Vác közelében - írkált ki érdekességeket a rádió :D
És melyek azok a érdekességek? :D
A két RDS PS keveredéséből szinte minden, de karaktertévesztés nem volt.
 #149620  Szerző: Gr3g0ry

DRoland írta:
Pontosan ezt akartam írni, nemrég értem haza Pestről. Szerintem is gyors. Ahogy a 2/A-n kifelé haladtam - főleg Vác közelében - írkált ki érdekességeket a rádió :D
És melyek azok a érdekességek? :D
 #149619  Szerző: DRoland

#149615  Szerző: markfelt

az új rds: JUVENTUS / FM 103,9
 #149610  Szerző: markfelt

oldman írta:Még túl sokat nem hallgattam, de jó ez a hármas. Még a végén beesik a Harsányi Levi is. Bár őt már végképp nem tudom elképzelni Rick Astley és a Roxette között. Simori Renit kiírták ebből a sorozatból?
ki
tomee írta:Az mondjuk azért valamilyen szinten megmosolyogtató, hogy ha 14-15 éve kapcsoltam be a rádiót, akkor is pont ugyanezek az arcok szóltak reggelente. :)

Ami nem baj, csak azért elgondolkodtató, hogy ennyi év után is ha "vicces ember" kell reggelre komolyan csak Hepi Endrét lehet előrángatni? :(
teljesen jogos, de ami bevált és még működhet, azt nem érdemes szerintem hanyagolni, csak azért, mert nincs újdonságértéke.
 #149609  Szerző: tomee

Az mondjuk azért valamilyen szinten megmosolyogtató, hogy ha 14-15 éve kapcsoltam be a rádiót, akkor is pont ugyanezek az arcok szóltak reggelente. :)

Ami nem baj, csak azért elgondolkodtató, hogy ennyi év után is ha "vicces ember" kell reggelre komolyan csak Hepi Endrét lehet előrángatni? :(
 #149608  Szerző: oldman

Még túl sokat nem hallgattam, de jó ez a hármas. Még a végén beesik a Harsányi Levi is. Bár őt már végképp nem tudom elképzelni Rick Astley és a Roxette között. Simori Renit kiírták ebből a sorozatból?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 260