RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#15251  Szerző: tomee

Btw nem úgy volt, h Miss Siva Roxy dj lesz? Mert még egyszer se hallottam a rádióban, ellenben fellép a Sensation-ben.
Plusz ahogy elnézem a Studio közvetítéseket is átvették, ráadásul egyszerre megy, amire kíváncsi vagyok hogy oldják meg.
 #15245  Szerző: Flash

tomee írta:Héten egyébként sincs ott Roxy buli, de amúgy ez sztem ez egy fa**ság a Rise részéről, mert party rádió létére egy szál rezidens dj sincs náluk, még az a kevés se, akik anno voltak...
Egy van már csak.
A többi meg valószínűleg ment együtt Jovánnal a sárga-feketékhez.
Úgyhogy most ide-oda vándorolgatnak az emberkék, a Door Tamásék a Rise-hoz, Jovánék meg a Roxyhoz.
Ami abszolút nem baj, mert így legalább lesz egy igen erőteljes verseny a két rádióadó között.
 #15241  Szerző: tomee

Héten egyébként sincs ott Roxy buli, de amúgy ez sztem ez egy fa**ság a Rise részéről, mert party rádió létére egy szál rezidens dj sincs náluk, még az a kevés se, akik anno voltak...
 #15238  Szerző: Flash

Ma hallottam a Rájz FM-en a reklámblokkban, hogy Sensation-ből élőben közvetíti a partyt a rádió. Most akkor ez hogy van? Egyszer a Roxy, egyszer a Rise közvetít? Vagy megvették a Roxytól a jogot?
Mindenesetre megy rendesen egymás utánzása. :D
 #15123  Szerző: RXon

Elöbb-utòbb csak kijavìtjàk,ha akarnak valamit kezdeni magukkal a hallgatòkért.
 #15122  Szerző: mlaszlo

GalaxyFM írta: Engem is kezd komolyan idegesíteni a dolog. Nagyon durván tud pattogni. viszont érdekes hogy sztrímen is szoktam hallgatni a rise-ot, de ott nem vettem észre ilyen jelenséget, vagy csak nem tűnt fel, de éterben bazi durva tud lenni.
Most hallgattam egy kicsit a netes streamet is, ott tényleg szépen szól, míg az éterben most megint sziszeg és durván pattog :(
 #15115  Szerző: Galaxy

Szabi írta:Szerintem ez a ciccegés nem Tompin múlik ("ka" nélkül)...
Valami stúdióoldali hardver-, vagy szoftverhiba, amivel nem boldogulnak. Vagy nem is érdekli őket.

Mindenesetre életemben nem hallottam még ilyet... de örülök, hogy nemcsak engem zavar és nem én romlottam el. :unott:
Engem is kezd komolyan idegesíteni a dolog. Nagyon durván tud pattogni. viszont érdekes hogy sztrímen is szoktam hallgatni a rise-ot, de ott nem vettem észre ilyen jelenséget, vagy csak nem tűnt fel, de éterben bazi durva tud lenni. Tompi jó arc, amikor beszéltem vele, lejött hogy nem hülye az ember a témához... Komolyabban rá kellene feküdni erre a témára, akkor biztos lenne megoldás... ha lokalizálni lehetne, hogy hol kerül a rendzserbe, illetve hol nem kerülhet bele. az biztos hogy nem adó, nem rds és nem adásprocesszor... de pl az aes/ebu jelben már ott helyben keletkezhet ilyen jelenség..., és akkor modvonalról még szó sem volt, meg stúdióról... szóval nem egyszerű a kérdés, mert igen sokrétű lehet... ennek ellenére zavaró, és foglalkozni kell(ene) vele...
 #15102  Szerző: RXon

dohány írta:http://risefm.hu/index.php?show=module& ... 6&stfrom=0
Interjú Müller Attilával, a Rise FM reggeli showjának, a Morning Call-nak a műsorvezetője

Szia Attila! Mit csináltál a rádiózás előtt, és hogyan lettél rádiósok?
Kicsit beszél magyar.
Nemcsak a technikàban vannak hiànyossàgaik...
 #15067  Szerző: rsite1

Sakál írta:
MikySoft írta:Ma autóban hallgattam, de annyira pattogott, hogy el kellett kapcsolnom. Először azt hittem a vétellel lehet probléma, de full ST+RDS mellett is jelen volt a hiba.

Elég égő...
És Te vezettél? :lol: bocs...
Most min is kell röhögni?
  • 1
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 470