Amennyire én tudom, a pattogás és sziszegés problémán dolgoznak már. Tévhit, hogy szarnak az emberekre, csak egy ilyen hibát megtalálni, izolálni és megszűntetni nem két perc. Az pedig, hogy ki utánoz kit lényegtelen. Mert gyakorlatilag a Roxy most már egy az egyben Rise zeneileg. Pedig régen megvolt a saját zenei egyéniségük. De mit vártok egy olyan szitutól, hogy a Jován anno feltöltötte a zenéket a Rise-nak(amikor ott volt még) most meg ugyanazokat a zenéket odaadta a Roxynak is. Gyakorlatilag kevés különbség van. A közvetítéses dolgoban pedig nem csak a rádiók érdekeltek, hanem a közvetített klubok tulaja is. Mi pedig csak nyerhetünk a dologgal, mert végre megmozdult valami. A Roxy a Deejay kimúlásával nagyon elkényelmesedett és saját magukat hozták nehéz helyzetbe azzal, hogy nem reagáltak időben semmire.(Pedig régóta tudták, hogy jön a Rise pestre) Most belekezdtek ebbe az "újjászületéses" dologba, de elég kapkodósan. Mindegy. Amíg versenyhelyzet van, addig mi csak örülhetünk
Jobb, mintha felosztották volna a piacot maguk között...
Btw nem úgy volt, h Miss Siva Roxy dj lesz? Mert még egyszer se hallottam a rádióban, ellenben fellép a Sensation-ben.
Plusz ahogy elnézem a Studio közvetítéseket is átvették, ráadásul egyszerre megy, amire kíváncsi vagyok hogy oldják meg.