RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#151665  Szerző: markfelt

Én tudom, a sztereotípiák viszont így alakulnak. Lásd cigány, zsidó, migráns stb. kérdés.
 #151661  Szerző: Glenn

Itt is illik különbséget tenni. Azok tették, akik amúgy a normális taxisokat is elzavarják a szórakozóhelyek és pályaudvarok elől. Ezeket nem szoktam taxisnak hívni.
 #151647  Szerző: Glenn

noartist írta:Na, vége. Pasa, vélemény?
Nagyon pozitív a kormány hozzáállása - szóban. Kérdés, betartják-e, amit ígértek. Tehát eddig rendpártinak tűnnek az illetékesek, ahogy egy jogállamban illik, de ugye a tettek beszélnek. ;)
 #151626  Szerző: Glenn

admin írta:A Bircahang nevű extrém ostoba blogger szellemi okfejtéseibe mostanában túl sűrűn futok bele. Személyesen ismerem a tagot, ha láttott már valaki elmebeteget, na, ő pont olyan, úgyhogy el sem olvasom
Hát én meg mindig elolvasom, mert szinte csak jókat ír. Nem vagyunk egyformák.
 #151624  Szerző: markfelt

A Bircahang nevű extrém ostoba blogger szellemi okfejtéseibe mostanában túl sűrűn futok bele. Személyesen ismerem a tagot, ha láttott már valaki elmebeteget, na, ő pont olyan, úgyhogy el sem olvasom (ettől még ebben az ügyben nyilván mondhat jókat, de a bojkott az bojkott :)).

Egyébként drukkolok, hogy mindenki számára egy elfogadható megoldás szülessen.
 #151606  Szerző: Glenn

Jópofa ez a táblázat, csak nem passzol a jelenlegi tüntetéssel, mert az nem a fejlődés ellen zajlik.
 #151603  Szerző: djlacee

Kép
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 219