RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#151855  Szerző: Glenn

djlacee írta:??? a gépjármű legyen az elsődleges közlekedési forma a városban :question:
Egy olyan városban, mint Budapest, jól meg kell gondolni ezt. Az nem megy, hogy mindenhol biciklisek csalinkázzanak a szűk, 100-150 éves utcákon az autók között, mert egyszerűen nem férnek el. A másik meg az, hogy a sok buszsáv miatt a főutakon baromi dugók vannak, miközben a buszsávon nem közlekedik semmi. Na meg az egyre több felesleges villamosvonal, amihez a helyet szintén az úttestből veszik el. Ésszerűtlen dolgok ezek, mert bár jó dolog a biciklizés (bár szerintem értelmes ember a poros, büdös belvárosban nem bringázik), de meg kell találni a megfelelő mértéket, ami mindenkinek jó és nem okoz feszültséget. Na, ez az elmúlt 10-15 évben nagyon nem sikerült.
:(
Vitézyről meg annyit, hogy ő szakmailag egy bukott ember, bár tény, hogy egy nem működő múzeum vezetőjeként is hülyére keresi magát most. Így mondhatja a magáét, de nem felejtjük az ámokfutását.
(megjegyzem, hogy ő Orbán rokona, és ennek ellenére is utálom)
 #151853  Szerző: djlacee

Pasa írta:Na végre, ez helyes irány. A Kerékpáros Klub és a VEKE meg elmehet a... :yes:
??? a gépjármű legyen az elsődleges közlekedési forma a városban :question:
 #151850  Szerző: Glenn

Na végre, ez helyes irány. A Kerékpáros Klub és a VEKE meg elmehet a... :yes:
 #151794  Szerző: djlacee

Ennyiből vonattal én innen Sopronból kijutok Schwechat repülőtérre
 #151793  Szerző: Glenn

Ugyanez taxival:

Kép
 #151792  Szerző: Glenn

Hétfő éjszaka (nulla forgalom), uberes árajánlat Budapest belvárosából a reptérre:

Kép
 #151711  Szerző: Glenn

admin írta:Megfigyeltem, hogy az arányok mindig attól függnek, hogy ki mondja. :)
Jó vicc. :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 219