Ma reggeltől nem dolgozik Pordán Petra a rádióban. Állítolag egy Tv műsor miatt hagyta ott a music fm-et. Kezdődhet a találgatás ki lesz az utódja...
Dani írta:Azért elég húzós a 2 rádiót egymáshoz hasonlítani, azt tudod...djlacee írta:Inkább ezerszer a MusicFM, mint a Sláger FM nevezetű förmedvény.Chucky írta:Csak én érzem úgy, hogy ez a feldolgozások rádiója lett? Akármikor odanyomok valami remix vagy átirat megy a 80/90-es évek zenéi közül.Őszintén szólva az utóbbi pár hónapban elég sok ilyen zene jelent meg
Bár lehet a célközönség azt hiszi, hogy egy szuper újdonság, ami hall és milyen tehetséges az előadó.
De legalább elmondhatnák, hogy xy egykori valóban top slàgere volt az eredeti!
djlacee írta:Inkább ezerszer a MusicFM, mint a Sláger FM nevezetű förmedvény.Chucky írta:Csak én érzem úgy, hogy ez a feldolgozások rádiója lett? Akármikor odanyomok valami remix vagy átirat megy a 80/90-es évek zenéi közül.Őszintén szólva az utóbbi pár hónapban elég sok ilyen zene jelent meg
Bár lehet a célközönség azt hiszi, hogy egy szuper újdonság, ami hall és milyen tehetséges az előadó.
Chucky írta:Csak én érzem úgy, hogy ez a feldolgozások rádiója lett? Akármikor odanyomok valami remix vagy átirat megy a 80/90-es évek zenéi közül.Őszintén szólva az utóbbi pár hónapban elég sok ilyen zene jelent meg