RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#152140  Szerző: djmarco

Ma reggeltől nem dolgozik Pordán Petra a rádióban. Állítolag egy Tv műsor miatt hagyta ott a music fm-et. Kezdődhet a találgatás ki lesz az utódja...
 #152139  Szerző: oldman

Ezek az átvett DJ műsorok nem feltétlenül jó, hogy Music Killers néven futnak. Így a műsor a műsorban valósul meg. Ha jól tudom, akkor a külföldi befutott dj-k műsorait akármilyen rádió nem is veheti át.
 #152130  Szerző: szabogabor10

Dani írta:
djlacee írta:
Chucky írta:Csak én érzem úgy, hogy ez a feldolgozások rádiója lett? Akármikor odanyomok valami remix vagy átirat megy a 80/90-es évek zenéi közül.

Bár lehet a célközönség azt hiszi, hogy egy szuper újdonság, ami hall és milyen tehetséges az előadó.

De legalább elmondhatnák, hogy xy egykori valóban top slàgere volt az eredeti! :)
Őszintén szólva az utóbbi pár hónapban elég sok ilyen zene jelent meg
Inkább ezerszer a MusicFM, mint a Sláger FM nevezetű förmedvény.
Azért elég húzós a 2 rádiót egymáshoz hasonlítani, azt tudod...
Egyébként nekem a Sláger FM visszahozott valamit az ős-Slágerből, ezért is örülök, hogy vannak. Én az a ritka fajzat vagyok, aki mind a 2 rádiót (Sláger, Music) szívesen hallgatja.
Bár ez az "új Music Killers-es DJ-k" promó azért rendesen kiverte nálam a biztosítékot. Nagy pofa kell ilyent állítani, amikor csak a DJ-k radio show-ját veszik át, sok más rádióval egyetemben.
 #152128  Szerző: Dani

djlacee írta:
Chucky írta:Csak én érzem úgy, hogy ez a feldolgozások rádiója lett? Akármikor odanyomok valami remix vagy átirat megy a 80/90-es évek zenéi közül.

Bár lehet a célközönség azt hiszi, hogy egy szuper újdonság, ami hall és milyen tehetséges az előadó.

De legalább elmondhatnák, hogy xy egykori valóban top slàgere volt az eredeti! :)
Inkább ezerszer a MusicFM, mint a Sláger FM nevezetű förmedvény.
 #152118  Szerző: djlacee

#152117  Szerző: Chucky

Csak én érzem úgy, hogy ez a feldolgozások rádiója lett? Akármikor odanyomok valami remix vagy átirat megy a 80/90-es évek zenéi közül.

#151928  Szerző: Gr3g0ry

Najó ezt a kappanhangút már nem kellett volna. :gülü2:
 #151927  Szerző: Gr3g0ry

Most elviselhető zenék mennek rajta...
 #151835  Szerző: Glenn

Nálam meg nem volt üres a 89,5. Jött rajta az MKR kicsit zajosan. Tehát inkább arra férne rá valami karbantartás. :x
 #151831  Szerző: markfelt

Kicsit sok mostanában a leállás, nemcsak a Music Fm-nél. Talán nem kellett volna skippelnie az Antenna Hungáriának a karbantartásokat évekig, talán le kellett volna cserélni az elavult berendezéseket, talán nem kellett volna anno privatizálni, majd visszaállamosítani.
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 565