adam1400 írta:bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senkihogy mik vannak... nem mindig élő a műsorvezetés?! én is láttam, és képzeljétek, még a híreket sem élőben mondták. átverve érzem magam, komolyan ledöbbentem.

adam1400 írta:bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senkihogy mik vannak... nem mindig élő a műsorvezetés?! én is láttam, és képzeljétek, még a híreket sem élőben mondták. átverve érzem magam, komolyan ledöbbentem.
adam1400 írta:durva hogy ennyien elmentek a rádiótól,bocsi mehetne a sláger fm-beEgyszer azt nyilatkozta hogy kis (vételkörzetű)médiába nem igazán menne csak olyan országos lefedettségűbe.egyébként bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senki
szabogabor10 írta:Kár a műsorért, szerettem.Szerintem más felállásban de folyt köv.
Azért nem lennék meglepve, ha Tomi a vajna rádióban folytatná.
"Mi több, az új műsorvezető érkeztéig is tervezünk a műsorban frissítéseket, meglepetéseket és addig sem marad az Önindító női hang nélkül" - árulta el Kiss Anikó. - forrás