RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#152246  Szerző: ayala

adam1400 írta:bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senki
hogy mik vannak... nem mindig élő a műsorvezetés?! én is láttam, és képzeljétek, még a híreket sem élőben mondták. átverve érzem magam, komolyan ledöbbentem. :o
 #152245  Szerző: Dawe1797

Én még azt tudom elképzelni, hogy márciusban egy nagyobb megújulás lesz az egész rádióban (úgyis 7-én lesz a szülinap), és ennek keretében fog megújulni az Önindító és a Délutáni Roadshow (már ha utóbbi megmarad).
 #152241  Szerző: szabogabor10

Vissza kell állítani a 2009. november előtti helyzetet. Egyből lenne hova visszamennie.
Komolyan nem értem a mai napig, hogy hogy hagyhatta annyiban az EU azt a botrányos frekipályázatot. De ez OFF, hagyjuk is.
 #152240  Szerző: Gr3g0ry

adam1400 írta:durva hogy ennyien elmentek a rádiótól,bocsi mehetne a sláger fm-be :D egyébként bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senki
Egyszer azt nyilatkozta hogy kis (vételkörzetű)médiába nem igazán menne csak olyan országos lefedettségűbe.
 #152239  Szerző: adam1400

durva hogy ennyien elmentek a rádiótól,bocsi mehetne a sláger fm-be :D egyébként bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senki
 #152226  Szerző: Gr3g0ry

szabogabor10 írta:Kár a műsorért, szerettem.
Azért nem lennék meglepve, ha Tomi a vajna rádióban folytatná.
Szerintem más felállásban de folyt köv.
 #152225  Szerző: szabogabor10

Kár a műsorért, szerettem.
Azért nem lennék meglepve, ha Tomi a vajna rádióban folytatná.
 #152224  Szerző: Gr3g0ry

"Mi több, az új műsorvezető érkeztéig is tervezünk a műsorban frissítéseket, meglepetéseket és addig sem marad az Önindító női hang nélkül" - árulta el Kiss Anikó. - forrás

Sejtem hogy a hírolvasó hölgyet fogják berángadni a témákba.
 #152221  Szerző: Dani

Érdekességképp irom le, nem mintha ilyesmikben hinnék:Kb. Két éve egy jóssal beszélgetett Horváth Szilárd a Délutáni Roadshowban, aki Szilárdnak a következőt jósolta: Akkorhoz képest két év múlva találni fog egy jobb lehetőséget, és ott fogja hagyni a MusicFM-et. Érdekes összefüggés.
 #152220  Szerző: Dawe1797

És így vajon mi lesz a Roadshow-val: marad más műsorvezetőkkel (esetleg visszajön Fittikém), vagy esetleg valami teljesen más új műsor jön? Kíváncsi leszek.
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 565