RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#15417  Szerző: rsite1

mg írta:
Obladioblada írta:Az nem lehet, hogy Fletó azért mondott le (nem mondott le, háttérbe húzódott, tudom), hogy ne kelljen szerdán az Advertum-hitel-garancia ügyét tárgyalni?
de, kurvára valószínű :lol:
:lol:
 #15416  Szerző: mg

Obladioblada írta:Az nem lehet, hogy Fletó azért mondott le (nem mondott le, háttérbe húzódott, tudom), hogy ne kelljen szerdán az Advertum-hitel-garancia ügyét tárgyalni?
de, kurvára valószínű :lol:
 #15415  Szerző: Obladioblada

Tudom, hogy rajtam kívül senkit nem hoz tűzbe, de mégis. Mai hír.

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-f ... b_i_-20758
sporthirado írta:Természetesen a másik fél, az Advertum Kft. képviselői is megjelentek az eseményen. Nagy Szabolcs, a cég ügyvezetője szerint gyorsan lezajlottak a tárgyalások a ferencvárosi vezetőkkel.

„Emlékezetes nap ez. Azért kezdtünk el dolgozni a futballban, mert segíteni akartunk. Szerencsére a Fradival hamar megállapodtunk. Tulajdonképpen szeretnénk megszüntetni ezt a hiánypótló helyzetet. Szeretnénk, hogy a Ferencvárosi ismét régi helyére kerüljön” – mondta el Nagy.

Nevezhetném ezt egyfajta missziónak is, ám fontos üzleti érdekek vannak a döntés és a megállapodás mögött. A klub ligahitelei megszűntek. Azért is lényeges ez, mert ez a tartozás állandó fenyegetettséget okozhat, hiszen közokiratról van szó. Márpedig, ha nem rendezik időben az effajta hiteleket, azonnal végrehajtók kopogtathatnak az ajtón”.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... artozasait_/
sportgeza írta:Az Advertum kormánygaranciával kapott 5,2 milliárd forintos hitelből fedezi az APEH-tartozás kiegyenlítését, illetve a médiahálózat kiépítését, ám múlt heti sajtóhírek szerint Veres János pénzügyminiszter kezdeményezésére a kormány vissza akar lépni a garanciavállalástól a gazdasági válság miatt.
Én sem egészen értem amúgy, csak bemásoltam, mert témába vág. Úgy tudtam eddig, hogy a Ligával egyeztek meg, a klubokkal külön-külön nem, és most mégis, de pénzük még mindig nincs. A Fradinál nem olvasnak újságot? Várjuk meg a holnapot.
 #15412  Szerző: Obladioblada

Az nem lehet, hogy Fletó azért mondott le (nem mondott le, háttérbe húzódott, tudom), hogy ne kelljen szerdán az Advertum-hitel-garancia ügyét tárgyalni? Lehet, hogy őt is hívogatják Nyíregyházáról? Nincs jó előérzetem a holnappal kapcsolatban. Jelenleg kurvára nem ezzel foglalkoznak.

kicsit off: Legalább a Gold FM logós focicsapat szar, 4 tavaszi meccsen 1 pont, és hamarosan jönnek Miskolcra. Az Advertum megmenti a magyar focit. Pfff... Kezdjék otthon.

Kép

(Most kaptam a hírt, hogy már nincs rajta a logó. Ez egy régi kép. Érdekes... Mi történhetett? Hiszen a focicsapat tulaja jelenleg az MTC Jonathán tulaja is. Így ha valami rákerülhetne a mezre, akkor ez az.)
 #15330  Szerző: Obladioblada

Johnny írta:Jól hallom a hírekben hogy ferensz úr le akar lépni? Szerintetek lesz változás, ha máshogy fogják hívni a miniszterelnököt?
Nem lesz. Egy pesti újságíróval beszélgettem és ő mondta, hogy Gyurcsány kérdésre válaszolva egyszer azt mondta szűk körben, hogy ez Veres Jani biznisze, őt nem érdekli.
tomazo írta:tegnap belegondoltam hogy milyen nyugodtan szól, lassan egy hónapja hogy megpróbálták kikapcsolni, igaz?
Igaz. Nekem is volt eszemben. :D
 #15329  Szerző: tomazo

ja, valoszinuleg nem ö az ö emberük, ugyhogy ez alapvetöen nem számít.
azért érdekes volt tegnap belegondoltam hogy milyen nyugodtan szól, lassan egy hónapja hogy megpróbálták kikapcsolni, igaz?
 #15328  Szerző: mg

hogy jön ez a goldfm-hez? :)
amúgy hívhatják akárhogy, a kormánypártot is, mélyebben gyökereznek a bajok
 #15327  Szerző: Johnny

Jól hallom a hírekben hogy ferensz úr le akar lépni? Szerintetek lesz változás, ha máshogy fogják hívni a miniszterelnököt?
 #15293  Szerző: LuciFerko

najó. akkor legyen ez. De akkor ne kelljen senkinek se fizetne. Legyen mindenki egyenlő nem?
 #15290  Szerző: paradigm

Sokszor mosolyogva figyelem, hogy miken cseréltek eszmét itt. Elég nagy baj, hogy ilyenről kell beszélni, hogy egy jogállamban, jogállami módszerekkel nem lehet egy társasággal a jogot betartatni. És úgy gondolják mindenhez joguk van. Kötelességeik nincsenek? Pl betartani a törvényt vagy ne is menjünk messze, kifizeteni a koncessziós díjat. Szóval baj ez az országnak. Meg elég baj ennek a Miskolc nevű városnak is, hogy pj, vzs meg vg eszmefuttatásait kell hallgatni.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 222