mg írta:Obladioblada írta:Az nem lehet, hogy Fletó azért mondott le (nem mondott le, háttérbe húzódott, tudom), hogy ne kelljen szerdán az Advertum-hitel-garancia ügyét tárgyalni?de, kurvára valószínű

mg írta:Obladioblada írta:Az nem lehet, hogy Fletó azért mondott le (nem mondott le, háttérbe húzódott, tudom), hogy ne kelljen szerdán az Advertum-hitel-garancia ügyét tárgyalni?de, kurvára valószínű
Obladioblada írta:Az nem lehet, hogy Fletó azért mondott le (nem mondott le, háttérbe húzódott, tudom), hogy ne kelljen szerdán az Advertum-hitel-garancia ügyét tárgyalni?de, kurvára valószínű
sporthirado írta:Természetesen a másik fél, az Advertum Kft. képviselői is megjelentek az eseményen. Nagy Szabolcs, a cég ügyvezetője szerint gyorsan lezajlottak a tárgyalások a ferencvárosi vezetőkkel.http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... artozasait_/
„Emlékezetes nap ez. Azért kezdtünk el dolgozni a futballban, mert segíteni akartunk. Szerencsére a Fradival hamar megállapodtunk. Tulajdonképpen szeretnénk megszüntetni ezt a hiánypótló helyzetet. Szeretnénk, hogy a Ferencvárosi ismét régi helyére kerüljön” – mondta el Nagy.
„Nevezhetném ezt egyfajta missziónak is, ám fontos üzleti érdekek vannak a döntés és a megállapodás mögött. A klub ligahitelei megszűntek. Azért is lényeges ez, mert ez a tartozás állandó fenyegetettséget okozhat, hiszen közokiratról van szó. Márpedig, ha nem rendezik időben az effajta hiteleket, azonnal végrehajtók kopogtathatnak az ajtón”.
sportgeza írta:Az Advertum kormánygaranciával kapott 5,2 milliárd forintos hitelből fedezi az APEH-tartozás kiegyenlítését, illetve a médiahálózat kiépítését, ám múlt heti sajtóhírek szerint Veres János pénzügyminiszter kezdeményezésére a kormány vissza akar lépni a garanciavállalástól a gazdasági válság miatt.Én sem egészen értem amúgy, csak bemásoltam, mert témába vág. Úgy tudtam eddig, hogy a Ligával egyeztek meg, a klubokkal külön-külön nem, és most mégis, de pénzük még mindig nincs. A Fradinál nem olvasnak újságot? Várjuk meg a holnapot.
Johnny írta:Jól hallom a hírekben hogy ferensz úr le akar lépni? Szerintetek lesz változás, ha máshogy fogják hívni a miniszterelnököt?Nem lesz. Egy pesti újságíróval beszélgettem és ő mondta, hogy Gyurcsány kérdésre válaszolva egyszer azt mondta szűk körben, hogy ez Veres Jani biznisze, őt nem érdekli.
tomazo írta:tegnap belegondoltam hogy milyen nyugodtan szól, lassan egy hónapja hogy megpróbálták kikapcsolni, igaz?Igaz. Nekem is volt eszemben.