Mostmár okés, kb. 5 perc volt. És a Kossuth se meg a Music FM se szólt.
XI. kerben erős a vétel, mint általában.
XI. kerben erős a vétel, mint általában.
Kovi02 írta:Itt szintúgy(távolság ~100 km).szabogabor10 írta:103,3 OFF.Itt nálam jön,de nagyon gyengén.
szabogabor10 írta:103,3 OFF.Itt nálam jön,de nagyon gyengén.
kukac írta:Én a Class Shop-ot szerettem hallgatni, még 2010 júniusa-decembere között ment, elég rövid ideig. (OFF: kicsoda volt Classandra egyébként?)Attis írta:Szvsz ezzel a Class csak erősödik.- pedig ez is pont hogy karakteres volt (szerintem egyébként kifejezetten rendben volt, össze volt rakva, tele volt olyan tartalommal ami csak színesítette az egyébként monoton műsorfajtát és a javára vált). Áron stílusa (pont amiatt hogy karakteres) nem jött be mindenkinek, de hogy szakmailag rendben volt, azt nem lehet elvitatni. A stílus pedig szubjektív.Nagyon szeretem a karakteres műsorvezetőket és ezen emberek műsorait, de a Class 40... Ami rossz, az rossz...
Attis írta:Szvsz ezzel a Class csak erősödik.- pedig ez is pont hogy karakteres volt (szerintem egyébként kifejezetten rendben volt, össze volt rakva, tele volt olyan tartalommal ami csak színesítette az egyébként monoton műsorfajtát és a javára vált). Áron stílusa (pont amiatt hogy karakteres) nem jött be mindenkinek, de hogy szakmailag rendben volt, azt nem lehet elvitatni. A stílus pedig szubjektív.Nagyon szeretem a karakteres műsorvezetőket és ezen emberek műsorait, de a Class 40... Ami rossz, az rossz...