RADIOSITE Fórum

• Class FM

#153992  Szerző: szabogabor10

Mostmár okés, kb. 5 perc volt. És a Kossuth se meg a Music FM se szólt.
XI. kerben erős a vétel, mint általában.
 #153991  Szerző: Gr3g0ry

Kovi02 írta:
szabogabor10 írta:103,3 OFF.
Itt nálam jön,de nagyon gyengén.
Itt szintúgy(távolság ~100 km).
 #153990  Szerző: Kovi02

szabogabor10 írta:103,3 OFF.
Itt nálam jön,de nagyon gyengén.
 #153988  Szerző: szabogabor10

103,3 OFF.
 #153420  Szerző: szabogabor10

Kár Áronért, az egyetlen műsor volt, amit minden héten szívesen hallgattam a Class-on.
 #153411  Szerző: Wolfman

kukac írta:
Attis írta:Szvsz ezzel a Class csak erősödik. :megusta: Nagyon szeretem a karakteres műsorvezetőket és ezen emberek műsorait, de a Class 40... Ami rossz, az rossz...
- pedig ez is pont hogy karakteres volt (szerintem egyébként kifejezetten rendben volt, össze volt rakva, tele volt olyan tartalommal ami csak színesítette az egyébként monoton műsorfajtát és a javára vált). Áron stílusa (pont amiatt hogy karakteres) nem jött be mindenkinek, de hogy szakmailag rendben volt, azt nem lehet elvitatni. A stílus pedig szubjektív.
Én a Class Shop-ot szerettem hallgatni, még 2010 júniusa-decembere között ment, elég rövid ideig. (OFF: kicsoda volt Classandra egyébként?)
 #153405  Szerző: kukac

Attis írta:Szvsz ezzel a Class csak erősödik. :megusta: Nagyon szeretem a karakteres műsorvezetőket és ezen emberek műsorait, de a Class 40... Ami rossz, az rossz...
- pedig ez is pont hogy karakteres volt (szerintem egyébként kifejezetten rendben volt, össze volt rakva, tele volt olyan tartalommal ami csak színesítette az egyébként monoton műsorfajtát és a javára vált). Áron stílusa (pont amiatt hogy karakteres) nem jött be mindenkinek, de hogy szakmailag rendben volt, azt nem lehet elvitatni. A stílus pedig szubjektív.
 #153401  Szerző: Attis

Szvsz ezzel a Class csak erősödik. :megusta: Nagyon szeretem a karakteres műsorvezetőket és ezen emberek műsorait, de a Class 40... Ami rossz, az rossz...
 #153400  Szerző: gyattis

Itt-ott téves információt tartalmaz a cikk. (Már eleve a rádió neve, ugye... de, egy kis "gúglizással" a tulajdonos pontos kiléte is megtudható) De, hát BLIKK... ne várjunk körültekintő, igényes újságírást.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 510