RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#153828  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:http://24.hu/media/2016/05/09/arulkodo- ... -le-a-tv2/
http://24.hu/media/2016/05/09/jogvitak-varnak-a-tv2-re/

A TV2 csoport új arculata pedig így néz ki:
Kép
Az új védjegyek minden bizonnyal már a TV2 fejlesztési irányaira utalnak. Olyan védjegyeket próbálnak levédeni mint az Izaura TV, a Vigadó TV, a Joke TV, az Esmeralda TV, a Fless TV, a Chili TV, Kiwi TV, a Joy TV, a Comedy Network. De a listán szerepel a Mozi+ és..
:lol:
 #153703  Szerző: Glenn

djlacee írta:Nem is azért, hanem Marsi Anikó miatt :troll:
Ebben egyetértek. Meg Gönczi Gábor sem egy híradóba való szerintem. :shock:
 #153635  Szerző: djlacee

Pasa írta:
djlacee írta:Megláttam a Tényeket, és ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem: milyen évet írunk? melyik csatornán járunk? mik ezek a színek? wtf is happening?
Mi a gond? 2016-ban csak a piros a jó szín? A csatorna logója pedig most is látható a bal felső sarokban.
Persze ízlések és pofonok különböznek, de ez a kék sokkal jobb, mint a piros volt (szerintem).
Nem is azért, hanem Marsi Anikó miatt :troll:
 #153633  Szerző: Glenn

djlacee írta:Megláttam a Tényeket, és ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem: milyen évet írunk? melyik csatornán járunk? mik ezek a színek? wtf is happening?
Mi a gond? 2016-ban csak a piros a jó szín? A csatorna logója pedig most is látható a bal felső sarokban.
Persze ízlések és pofonok különböznek, de ez a kék sokkal jobb, mint a piros volt (szerintem).
 #153620  Szerző: djlacee

Megláttam a Tényeket, és ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem: milyen évet írunk? melyik csatornán járunk? mik ezek a színek? wtf is happening?
 #153619  Szerző: Glenn

asr27 írta:Pont, hogy a TV2 a mesetévé, a tények sohasem volt objektív hírforrás, még a tulajdonoscsere előtt sem, most meg főleg nem! ;)
Újra megkérdezem, hátha felfogod: a te mondandódnak mi köze a TV2 arculatváltásához? Az, hogy ballib mesére szeretsz... :sealed: elaludni, magánügy, viszont semmiképp sem idevaló. Arra ott van neked a kedvenc topikod. :x
 #153614  Szerző: asr27

Pasa írta:Ja, az első stimmel, a másik kettő meg mesetévé.
Ha figyeltél volna, én egy arculati változásról írtam, te viszont képtelen vagy politikai beszólás nélkül kibírni...
:troll:
Pont, hogy a TV2 a mesetévé, a tények sohasem volt objektív hírforrás, még a tulajdonoscsere előtt sem, most meg főleg nem! ;)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 203