RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#153917  Szerző: censored

Bocsánat, de ha jól olvasom a dolgokat, akkor ez a brigád előbb árulkodik a FB-n valamit a Music FM-ről és a DJ kifizetések/jogdíjakról, majd kiderül, hogy az új rádió mögött ők állnak? Ha ez így van, akkor ez olyan... óvodás.

Rádió 1, oké, de akkor a MusicFM-nek inkább őriznie kéne a saját dance arculatát, mert az R1 lehet marad a korábbi stílusánál, nem?

Egyébként nem értettem soha, hogy ha egy rádió megszűnik FM-en sugárzónak lenni, miért nem marad a neten? Roxy-nak mindig volt pár száz hallgatója.
1., miért kellett őket eldobni? 2., tiszta netes zenei rádióként őrizhette volna a márkát 3., szerintem az internetes rádiózás még mindig le van nézve, pedig sok lehetőség van benne - jó ez nem egy szakmai / profit nézetű vélemény - éppen elég lett volna ahhoz, hogy pl. a Roxy legyen az ország leghallgatottabb internetes csatornája. 21. század RLZ.

Okoskodás off. :D

Re.: ASR27 - persze, hogy nem az, de itthon nem is nagyon találkozhatsz merész / vagány / kreatív húzásokkal, ha mégis, hamarosan akkor se. A Rádió 1 név pedig jól cseng és nem csak azért, mert korábban X évig meghatározó brand volt.
 #153914  Szerző: asr27

:sadtroll: bárányék tényleg ennyire ragaszkodnak ehhez a névhez?! pedig szerintem rohadtul nem kreatív ez a név egy fiatalos, zenei rádiónak.
 #153913  Szerző: gedkok

"A Médiatanács hozzájárult a Radio Plus Kft. névmódosítási kérelméhez, amelyben a Budapest 96,4 MHz-en eddig DJ FM névvel tervezett körzeti kereskedelmi rádiójukat Rádió 1-re kívánják átnevezni. "
 #153912  Szerző: markfelt

Úgy hallottam, addig se kell várni.
 #153908  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Majd ha az NMHH bejegyzi és elindul, akkor lehet készpénznek venni.
Amit leghamarabb júniusban(végén) várható. :D
 #153905  Szerző: markfelt

Majd ha az NMHH bejegyzi és elindul, akkor lehet készpénznek venni.
 #153904  Szerző: adam1400

úgy látszik mégis roxy lesz bárány adatlapjan ki van írva munkahelynek
 #153903  Szerző: asr27

Így már biztos vagyok benne, hogy az ő kezük van a Music Killers szétesésében is.
 #153893  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
Csongii írta:Hamvai P. G. fb posztjából ítélve, elég valószínű, hogy a DS csapat is itt csapódik le.
https://www.facebook.com/hamvaipgfunclu ... =3&theater
na ezek hárman pont úgy néznek ki, mint akik életükben nem fogtak még szerszámot a kezükben (és a poszt szövege alapján helyesírási szótárt sem :))
Viszont de nagyon durván lefogyott Hamvai, nem semmi.
Norbi-upgrade? :)
  • 1
  • 998
  • 999
  • 1000
  • 1001
  • 1002
  • 1021