szabogabor10 írta:Már arra gondolok, hogy ugyanúgy fogják "visszalopni" Cooky-t, mint ahogy a Music "lopta el" 2012-ben.Szerinted az mindenképp rossz lenne a Musicnak, ha Cooky nem lenne ott?
szabogabor10 írta:Már arra gondolok, hogy ugyanúgy fogják "visszalopni" Cooky-t, mint ahogy a Music "lopta el" 2012-ben.Szerinted az mindenképp rossz lenne a Musicnak, ha Cooky nem lenne ott?
djlacee írta:Igen, azon mennek, azért is kérdeztem, van-e jogi lehetőség.szabogabor10 írta:Ezek szerint ugyanazok a szignálok lesznek, mint voltak, van erre jogi lehetőség, vagy csak a logó marad a régi?Azok a békéscsabain most is mennek... Szerintem zsír új on air arculat lesz, az viszont elképzelhető, hogy a sztéjsönvojsz ugyan az lesz. (ez itt mind csak feltételezés, nincs konkrét tény)
szabogabor10 írta:Ezek szerint ugyanazok a szignálok lesznek, mint voltak, van erre jogi lehetőség, vagy csak a logó marad a régi?Azok a békéscsabain most is mennek... Szerintem zsír új on air arculat lesz, az viszont elképzelhető, hogy a sztéjsönvojsz ugyan az lesz. (ez itt mind csak feltételezés, nincs konkrét tény)
oldman írta:A Roxy és a Rádió 1 is erős brand volt. Majd meghalljuk, hogy milyen lesz az "új" Rádió 1. Hamvai, Bárány és Junior csendben kitartottak, most meg mehet a szüret. Azért örülnék, ha a Music FM is megmaradna olyannak, amilyen volt, bár már most változtattak, de még innen bármerre el lehet indulni.Na, azt a ''csendben kitartottakot'' erősen vitatnám. Rég Ozone centrikus volt a DS, ha meg nem, akkor is inkább sorolnám oda, mint a megmaradt Rádió 1 - egykori - ''hálózatba''. A műsorok telis tele voltak utalásokkal, minimális ''sittezést'' igényel, és észrevehető.
szabogabor10 írta: Ahh, köszi. Kicsit meglepődtem, bevallom. Roxy-t vártam.Sokszor említettétek már a fórumon a Roxy-brandet, de ahhoz kellene legalább egy valaki a Rókusfalvy-családból, illetve a családi cégből (nem véletlen az áthallás a családnév és a rádió neve között)...