RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#154335  Szerző: markfelt

Úgy tűnik, május 30-án jön egy kisebb-nagyobb megújulás. Csak a zenét kéne rendbe tenni.
Mintha ismét az ismeretlen, népet (nem) nevelő, hallgatóűző szarok kerültek volna fókuszba a top40+recurrent slágerek helyett.
 #154299  Szerző: dkemeny77

djlacee írta:Véget ér a Bodyrock Radio Show, és Andro is olyan gyanúsan utalgat (tuti Rádió 1)
Pont erre gondoltam.
...bár őszintén megvallom, valahogy nem illik nekem a kettő össze (mármint Andro és az emlékeimben élő Rádió1). :sealed:
 #154291  Szerző: djlacee

Véget ér a Bodyrock Radio Show, és Andro is olyan gyanúsan utalgat (tuti Rádió 1)
 #154027  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Jesszusom, felgyorsítva van bent a Skyfall Adeletől a gépben, mennyire tré így. Nyávogás.

Tehát nem remix, hanem felgyorsított, valószínűleg kétes forrásból letöltött eredeti verzió.

Csereérett.
A "pitch" fel lett emelve?
Az esetleg nem lehet hogy gondoltak a gyerekekre és bejátszották a "Alvin and the chipmunks" előadásában? :troll:
Én speciel egy ilyenen meg sem lepődnék amilyen zenék vannak manapság.....
 #154019  Szerző: markfelt

Jesszusom, felgyorsítva van bent a Skyfall Adeletől a gépben, mennyire tré így. Nyávogás.

Tehát nem remix, hanem felgyorsított, valószínűleg kétes forrásból letöltött eredeti verzió.

Csereérett.
 #154008  Szerző: ayala

az, hogy a hangzással mit intéznek egészen más téma, de az hogy a legjobb minőségű stream is 96k, az nekem örök rejtély marad. egy kisköz rádiónál megértem, hogy csak arra van forrás, de azért ez súlyos.
tényleg nem vágom, korábban is írtam már, meg egyértelmű is, hogy pont A Magyar Rádió aminek mindenben az etalonnak kell lennie. Ha már ők A rádió (és nem a Class ;) ) és minden -nem csak anyagi- forrás a rendelkezésükre áll. Szégyen.
 #154007  Szerző: frekivadasz

A DAB szinte biztosan külön van processzálva. Ugyanezt tehetnék a streamre is. Az FM más, oda tényleg szigorúbb processzálás kell, trükkök százaival. Sajnos ez utóbbit szokták legtöbb esetben streamelni is.
 #153995  Szerző: szabogabor10

DAB+-on közel sem olyan szar, mint online (hifin hallgatva). Az tényleg okádék. Sőt DAB+-on az FM-nél is szebben szól. A magasak jobban hallatszódnak. Meg úgy jobb az egész hangzás.
 #153984  Szerző: mihalylovics

admin írta:A DAB+-t nem tudom.
Ugyanolyan szar az is, még a Teszkó gazdaságos vevő hangszóróján is feltűnő. Még a Lánchíd is sokkal jobban szól, pedig az sem egy Hi-Fi (ráadásul itt is monó)...
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 625