RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154369  Szerző: Gr3g0ry

Csak halkan megsúgom hogy 362 881 ember követi a rádió fb oldalát.Minimum fele ennyien már biztosan tudják.
 #154366  Szerző: mihalylovics

zoLee írta:Már jövőhéten indulnak? :o Nem sz@roznak az biztos. Előtte sittysutty plakátos promóció város szerte hogy tudjanak róla a népek hogy visszatér a brand?
Vagy csak úgy se szó se beszéd berobbannak? A vidéki frekvenciákon hiába említik a Disco's hit hallgatóknak hogy ja jövőhéttől aki Pesten jár kapcsoljon a 96.4-re, erről a fővárosban élők semmit sem fognak tudni.
Egyelőre semmi plakát nincs róla a főfaluban, úgyhogy valószínűleg egyszercsak a semmiből "kinő" egy rádió a 96.4 MHz-en...
 #154364  Szerző: zoLee

Már jövőhéten indulnak? :o Nem sz@roznak az biztos. Előtte sittysutty plakátos promóció város szerte hogy tudjanak róla a népek hogy visszatér a brand?
Vagy csak úgy se szó se beszéd berobbannak? A vidéki frekvenciákon hiába említik a Disco's hit hallgatóknak hogy ja jövőhéttől aki Pesten jár kapcsoljon a 96.4-re, erről a fővárosban élők semmit sem fognak tudni.
 #154361  Szerző: Gr3g0ry

Én attól félek hogy lesz egy újabb(mai jellegű) musicfm.Azt szeretném ha nem lenne olyan mint a Class, Music vagy a 'MR2'.
Egyene fene alapon majd megpróbálom átforgatni az antennát.
 #154356  Szerző: szabogabor10

Az elmúlt évek után most rendesen pörögnek az események.
 #154350  Szerző: oldman

Elég gyorsan dolgoznak. A Petőfinél meg igyekeznek a Class helyét átvenni.
 #154347  Szerző: markfelt

Állítólag jövő héten indulnak, rá egy hétre meg a Petőfi is megújul, lesz itt nemulass.
 #154345  Szerző: adam1400

3 dolog kiderült a keddi Disco's hitből:

- kedden lett kész a studió
- lesznek kamerák
- élőbe fognak mixelni
 #154320  Szerző: dkemeny77

Gr3g0ry írta:Ez csupán "jóslat", nem tény....
Én még mindig nem tudom a kettőt összeegyeztetni (mármint stílusban), de kit tudja... :oops: :yes:
 #154319  Szerző: Gr3g0ry

Ez csupán "jóslat", nem tény....
  • 1
  • 988
  • 989
  • 990
  • 991
  • 992
  • 1021