RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154474  Szerző: LuciFerko

Igen igen, bocsi. Fáradt voltam :)
 #154470  Szerző: tomee

LuciFerko írta:Jovánt fenéken kéne ezekért billenteni.
Mármint Hamvait?

Nekem még mindig szent meggyőződésem, hogy sokkal nagyobb beleszólásuk lesz az egész rádió működésébe, mint korábban bármikor volt. Jelenleg úgy képzelem el, mint amilyen a Roxy volt 2004 környékén, mikor Bárány volt a program/zeneigazgató. Akkor sem orrba-szájba dance zene ment, hanem megvolt egy vállalható balansz. Este meg úgyis ott a Disco's Hit...
 #154466  Szerző: LuciFerko

Jovánt fenéken kéne ezekért billenteni.
 #154463  Szerző: Milán

Próbáltam egy "port scannert" lefuttatni azon a szervergépen, amin megy a radio1.hu is - de vagy még nem megy a netes adás egyáltalán, vagy külső szolgáltatónál fognak szólni.
 #154461  Szerző: markfelt

Én továbbra is úgy tudom, hogy a jövő hét elején indul (a teszt), de mindegy, meglátjuk. Promózni előre hülyeség szerintem, bármi elcseszheti az indulást (főleg a technika ördöge), és saját magukkal csesznek ki, ha a nagy reményekből nagy csalódás lesz.

Inkább ha már minden sínen van, akkor érdemes teleplakátolni a várost.
 #154458  Szerző: szabogabor10

Ennyit erről. Tudtam én. :D
 #154457  Szerző: LuciFerko

Eddig semmi :punch:
 #154455  Szerző: zoLee

Ha igaz a ma éjszakai indulás, úgy vélem csak teszt jellegű lesz, szimplán zenékkel. Anno a Radio Face is ment hetekig a hivatalos indulás előtt. Baromság lenne elindítani egy új rádiót mittomén most éjfélkor bő fél óra múlva, 1 db hallgatójuk sem lenne (na jó 1-2 fanatikus aki a radiosite-ot meg Hamvai fb oldalát olvassa)mi értelme lenne? Ha valami meg is szólal, teszt lesz. De szerintem csak poén :) Úgy beszél Hamvai, olyan megnyilvánulásokat produkál mintha övé lenne az egész kóceráj frekvenciástól stúdióstul technikástul meg minden, ez az arcoskodás amit tolnak számomra nem valami hiteles inkább nevetséges :lol: Úgy hangzik az egész mintha Bárány-Hamvai-Junior saját maguk szórakoztatására szánnák a 96.4-et, senkit nem tájékoztatnak semmiről se, a leendő hallgatók letojva, hárman elbohóckodnak. Ha rajtam múlva, durva marketing kampányba kezdenék már indulás előtt hetekkel, óvodástól nyugdíjasig mindenki tudna róla hogy hova kell kapcsolni a rádiót, és mikor. Mint anno mikor a ROXY indult, minden sárga-feketében :) Régi szép idők :)
 #154454  Szerző: szabogabor10

De amúgy fura az egész. Ha én indítanék rádiót, azért legalább a FB oldalon elhíresztelném az indulás napját. Így, hogy csak egy erre irányuló kérdésre válaszolta Hamvai a ma estét, nem tűnik túl hitelesnek. Kicsit blöff szagú.
 #154453  Szerző: LuciFerko

Én mindenesetre résen vagyok :shock:
  • 1
  • 985
  • 986
  • 987
  • 988
  • 989
  • 1021