janos01 írta:Amúgy, azt már lehet tudni, hogy ki lesz a station voice, és hogy a szignál ugyan az lesz, mint régen?Egyelőre csak azt tudni, hogy megmarad a logó, és a DS lesz az esti műsor. Mást nem nagyon.
janos01 írta:Amúgy, azt már lehet tudni, hogy ki lesz a station voice, és hogy a szignál ugyan az lesz, mint régen?Egyelőre csak azt tudni, hogy megmarad a logó, és a DS lesz az esti műsor. Mást nem nagyon.
adam1400 írta:Elvileg a Citadelláról fognak adni (ha megkapták az engedélyt). A Rock a Szecskáról ad.LuciFerko írta:Eddig semmihát sajna nincs semmi,de hátha ma éjjel bekapcsolják,mert úgyis hozzá kell nyúlniuk a Rock miatt.
Egyébként most a pécsinek nevet kell váltania? Vagy lehet egyszerre pesti meg pécsi?
LuciFerko írta:Eddig semmihát sajna nincs semmi,de hátha ma éjjel bekapcsolják,mert úgyis hozzá kell nyúlniuk a Rock miatt.
janos01 írta:Nem kötekedni akartam.admin írta:Tesztadást miért kéne a nagyközönségnek bejelenteni? Pont az a lényeg, hogy teszt, ahol próbálgatnak ezt-azt, hogy az éles üzemre minél jobban felkészüljenek.Jó de pont ezért mondtam, hogy amatőr vagyok. De jogos a megfogalmazás. És a hivatalos indulásról tudni valamit?
Hogy ne az legyen, mint a Rádió Rocknál, hogy 6 nap után 100 wattal tud menni 2000 helyett különféle műszaki balfaszkodások miatt.
admin írta:Tesztadást miért kéne a nagyközönségnek bejelenteni? Pont az a lényeg, hogy teszt, ahol próbálgatnak ezt-azt, hogy az éles üzemre minél jobban felkészüljenek.Jó de pont ezért mondtam, hogy amatőr vagyok. De jogos a megfogalmazás. És a hivatalos indulásról tudni valamit?
Hogy ne az legyen, mint a Rádió Rocknál, hogy 6 nap után 100 wattal tud menni 2000 helyett különféle műszaki balfaszkodások miatt.