RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154561  Szerző: tomee

Na, azért így már valószínűsíthető, hogy mire lehet számítani. Nem is tudtam, hogy Fly is már ott van.... Gondolom majd Hepiék is mennek meg mindenki más is.
 #154556  Szerző: markfelt

adam1400 írta:Én is attól félek,lehet pont 31-re hagyják az indulást. Pedig el kell hogy induljanak,hát májust igértek :D
Már megint ugyanott tartunk: ki ígért májust?
 #154555  Szerző: adam1400

Én is attól félek,lehet pont 31-re hagyják az indulást. Pedig el kell hogy induljanak,hát májust igértek :D
 #154553  Szerző: szabogabor10

Van egy olyan érzésem, hogy ezek májusban már tuti nem indulnak el.
 #154551  Szerző: dkemeny77

OFF:
Nem kéne lassan megnézni azokat az azonos (alliteráció, you know :D ) IP címeket? Olyan szintű baromságok lettek leírva pár nap alatt, hogy öröm nézni.
:gülü2: :gülü2:

ON:
Szerintem felesleges túlzott találgatásokba kezdeni. Majd kiderül. A station voice talán az utolsó, bár amennyiben a ''nosztalgiára'' szándékoznak építeni -gyanítom- túlzott változásokat nem akarnak eszközölni arculati téren (pl.: logó).
 #154541  Szerző: Dawe1797

janos01 írta:
Dawe1797 írta:
Csongii írta:Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.
Jaja, pl. engem is irritál a reggeli sok duma a Music-on. Jó lenne, ha itt csak zene lenne akkortájt.
Én mondjuk el tudnék képzelni egy reggeli műsort, viszont sokkal több zenével, mint a többin.
Egyetértek, így én is el tudnám képzelni :) De hétvégén reggel legyen csak zene, azt mondom!
  • 1
  • 1005
  • 1006
  • 1007
  • 1008
  • 1009
  • 1044