asr27 írta:a 3 éve kintfelejtett facebook bejegyzések, pl az ÉN-ek az esőben...adam1400 írta:Egyébként észrevettétek hogy a fb oldalon törölve lett a 3. és 4. poszt?Milyen poszt?
adam1400 írta:Egyébként észrevettétek hogy a fb oldalon törölve lett a 3. és 4. poszt?Milyen poszt?
dkemeny77 írta:Úgy hallottam Dénestől, hogy a Petőfin lesz!admin írta:Másik?adam1400 írta:Na az komoly hogy jön ÁkosÚgy néz ki, ők egy másik rádióban lesznek.Még Levit akár el is csiphetnék esetleg Mariann visszajön?
szabogabor10 írta:Ha olyan jól kezelik, mint a Music FM, akkor nem lesz semmi gáz!admin írta: Azt meg, de az csak 5-6 óra, a 40% viszont több mint 9. A DiscoShit első blikkre megoldás lehet, de egy magyar DJ mixe nem számít magyar zenének a legjobb tudomásom szerint. Pontosabban anno kérdeztem erről az NMHH-t is, és megerősítették.Akkor ez nagy szívás lesz nekik.
admin írta:Másik?adam1400 írta:Na az komoly hogy jön ÁkosÚgy néz ki, ők egy másik rádióban lesznek.Még Levit akár el is csiphetnék esetleg Mariann visszajön?
adam1400 írta:Na az komoly hogy jön ÁkosÚgy néz ki, ők egy másik rádióban lesznek.Még Levit akár el is csiphetnék esetleg Mariann visszajön?
admin írta: Azt meg, de az csak 5-6 óra, a 40% viszont több mint 9. A DiscoShit első blikkre megoldás lehet, de egy magyar DJ mixe nem számít magyar zenének a legjobb tudomásom szerint. Pontosabban anno kérdeztem erről az NMHH-t is, és megerősítették.Akkor ez nagy szívás lesz nekik.