kukac írta:admin írta:A Heart tényleg kurva jó, de itt az állítólagos kutatás azt hozta ki, hogy ide nem Modern AC, hanem a 80-as, 90-es évek zenéje kell, a szó szoros értelmében vett retro. Szerintem bejött. A zenét nyilván nem úgy értettem, hogy "nekem tetszik", mert én nem nagyon szeretem a popzenét, de az egy teljesen más kérdés.
- ha te lattal mostanaban ilyen kutatast, akkor tobbet tudsz a dologrol, a regi slager eseteben nem ez volt a helyzet (pedig az is ide lett pozicionalva). A zenet nem minositem (en nem erzem magam olyan idosnek, hogy ilyet hallgassak egesz nap, de szubjektiv), azt nem ertem, hogy slager a nev, cintula is elofordul (gondolom a rahatas kedveert), denes tomi mar juve (nem is nagyon tudom mashol elkepzelni), a zene viszont annyiban slager radios, hogy regi. Ennyi lenne egy radios arculat ma magyarorszagon? A logorol most nem is beszelek.
Én csak a hallgatottságot látom (azaz láttam, amíg volt mérés, mert most baszki nincs... politika megint), az alapján jó döntéseket hoztak. Dénes Tamást szerintem sokan szeretik, én speciel nem. A retro zenére mindenképpen van igény (szerintem a vegytiszta retróra is, amibe nem zavar be semmi 1999 utáni...), a többi, a körítés meg egy ilyen félig modern (lásd vokális szignálpark), félig nosztalgikus, hangulatkreáló valami. Én jónak tartom.
Na, de szerintem túltárgyaltuk, én megyek durmolni. Viszontlátásra!