RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#156040  Szerző: markfelt

Új műsor a Sláger Party Kovács Nagyember Lászlóval és DJ Dominique-kal, illetve holnap a Retro Top20, Klamancsek Krisztiánnal.
 #155044  Szerző: dkemeny77

adam1400 írta:
szabogabor10 írta:Györke ma volt a rádióban?
Nem o.O Iza volt helyette és ráadásul 10-20-ig. Lehet átjön mégis a R1-hez?
Kiemelte, hogy KIVÉTELESEN, bár ez lehet nem jelent semmit...
 #155041  Szerző: adam1400

szabogabor10 írta:Györke ma volt a rádióban?
Nem o.O Iza volt helyette és ráadásul 10-20-ig. Lehet átjön mégis a R1-hez?
 #155019  Szerző: szabogabor10

Györke ma volt a rádióban?
 #154764  Szerző: markfelt

Ok, már tiszta, köszi.
 #154763  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:S.L.-közeli volt a MM., RÁME, Heroe fejcserék, a többit nem nehéz összerakni. Majd lesz újabb, valamikor...
A tns ujra csinalja a merest, az inspira mar javaban mer, nem tudtam hogy kimarad egy ciklus.
Akkor újra van, lemaradtam. Mindenesetre 1-2 hónap kimaradt, úgy tűnik.
Az orszagos meres folyamatos (a classfm-et meri a tns), volt egy kis kavar, mert nem akartak helyi merest csinalni, de aztan ugy latszik meggondoltak magukat (bar szerintem elkestek vele)
 #154762  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:S.L.-közeli volt a MM., RÁME, Heroe fejcserék, a többit nem nehéz összerakni. Majd lesz újabb, valamikor...
A tns ujra csinalja a merest, az inspira mar javaban mer, nem tudtam hogy kimarad egy ciklus.
Akkor újra van, lemaradtam. Mindenesetre 1-2 hónap kimaradt, úgy tűnik.
 #154761  Szerző: kukac

#154760  Szerző: markfelt

S.L.-közeli volt a MM., RÁME, Heroe fejcserék, a többit nem nehéz összerakni. Majd lesz újabb, valamikor...
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 102