asr27 írta:mondjuk értelemszerűen az a legvalószínűbb, hogy június 1-én fognak elindulni, ha már nem indultak el ezen a héten.Remélem spatakon is

asr27 írta:mondjuk értelemszerűen az a legvalószínűbb, hogy június 1-én fognak elindulni, ha már nem indultak el ezen a héten.Remélem spatakon is
Milán írta:Miért te azt el hiszed, hogy valóban ők regisztrálták ezt a profilt? Mert én kevésbé... Admin Úr?Alszik mán', hagyjad! Azt hogy én mit hiszek édesmindegy, azt tudom hogy én az igazi kukac vagyok (persze ő ettől még lehet egy hamis radio1)
Milán írta:Szerintem meg kamu ez a "RÁDIÓ1" nick....Jah, mert itt egyebkent mindenki az eredeti neven kommentel...
admin írta:Nem a Száváról ment? Én legalábbis ugy emlékszem...szabogabor10 írta:A 100.3-on is jóval nagyobbat szólt emlékeim szerint, mint a 103.9-en. Az is a Széchenyi-hegyről ment.admin írta:Jó lenne az a Szecskáról is. Mellesleg akkor az agglomeráció le van szarva?Úgy néz ki. Később lehet nekik kérni adóáthelyezést? Lehet meggondolják magukat, miután pár vételi panasz befut hozzájuk.
Amúgy a 103,9 Rádió 1 is a Citadelláról sugárzott. És az agglomeráció bizonyos pontjain náluk is voltak vételi problémák. Úgyhogy kíváncsi leszek a fejleményekre.
kukac írta:Persze, csak érdeklődöm kicsit.szabogabor10 írta:6 nap múlva kiderül.RÁDIÓ1 írta:Már csak 6 nap...Biztos?
szabogabor10 írta:6 nap múlva kiderül.RÁDIÓ1 írta:Már csak 6 nap...Biztos?