kondalyuk írta:Most bejelentkezett Szabó Tamás a TOP30-al...viszont azt nem értem a többiek miért nem lehettek vasárnapig adásban.Előre gyártott adás lehet, tudtommal ő is ment.
kondalyuk írta:Most bejelentkezett Szabó Tamás a TOP30-al...viszont azt nem értem a többiek miért nem lehettek vasárnapig adásban.Előre gyártott adás lehet, tudtommal ő is ment.
admin írta:Tegnap este 7 óta nincs műsorvezetés. Nem csoda, ahogy tegnap reggel írtam, a PR hírekkel ellentétben szinte mindenkit kibasztak.Remélem a Petőfi tv-t műsorvezetőit nem érinti ez a mizéria. Az egyetlen nézhető műsor a tv-ben.
admin írta:Tegnap este 7 óta nincs műsorvezetés. Nem csoda, ahogy tegnap reggel írtam, a PR hírekkel ellentétben szinte mindenkit kibasztak.Akkor meg miért kommunikálják azt, hogy senkit sem küldenek el? Nem ezt hívják hazugságnak? Feltételezem ez lesz a magyar zenével is: azt mondták, hogy támogatják, közben játszani meg nem fogják.
A Petőfi hallgatottságáról Pető azt mondja, márciusban már napi 930 ezer ember hallgatta az adót, ugyanakkor a livestat.hu statisztikái szerint ez nem állja meg a helyét: február-márciusban az 6-700 ezres sávban mozgott a hallgatók száma.
admin írta:http://www.mediaklikk.hu/video/ma-delel ... -i-adas-2/A bemondó fickó bakizott valamelyik nap, hogy a Parlament a Balatonnál van, vagy fordítva.
A Petőfi hallgatottságáról Pető azt mondja, márciusban már napi 930 ezer ember hallgatta az adót, ugyanakkor a livestat.hu statisztikái szerint ez nem állja meg a helyét: február-márciusban az 6-700 ezres sávban mozgott a hallgatók száma.