bd95 írta: <politika off> </politika off>Van politika topic. Ide offal se, köszi.
bd95 írta: <politika off> </politika off>Van politika topic. Ide offal se, köszi.
LG írta:Tehát mit közöltek mindenhol a sajtóval? Nem lesznek elbocsájtások.<politika off> megszokhattuk már fideszeséknél, hogy pontosan szöges ellentétét kommunikálják, mint amit tényleg csinálnak. Lsd. vasárnapi zárvatartás. 8 órával a sajttáj előtt is azt mondták, nem törlik el, ehhez képest ma mégis le tudtam menni majonézért a sparba. </politika off>
Mi történt? Gyakorlatilag mindent elbocsájtottak.
Pont így nem kell kezdeni egy megújulást.
Remélem ezt látják a rádiónál, bár lehet, hogy már azt is kirúgták, aki korábban nézte a fórumot.
LG írta:Nem hazudtak, mert a munkavállalókat nem rúgták ki, csak a számlásokat. Tehát a stáb 98%-át, bár arról hallgatnak.admin írta:Tegnap este 7 óta nincs műsorvezetés. Nem csoda, ahogy tegnap reggel írtam, a PR hírekkel ellentétben szinte mindenkit kibasztak.Akkor meg miért kommunikálják azt, hogy senkit sem küldenek el? Nem ezt hívják hazugságnak? Feltételezem ez lesz a magyar zenével is: azt mondták, hogy támogatják, közben játszani meg nem fogják.
kondalyuk írta:Most bejelentkezett Szabó Tamás a TOP30-al...viszont azt nem értem a többiek miért nem lehettek vasárnapig adásban.Előre gyártott adás lehet, tudtommal ő is ment.