RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154956  Szerző: Milán

zoLee írta:Tudom hogy ezek csak össze vissza válogatott zenék a playlistben, viszont az előbb volt egy megszólalás, keress minket facebookon : Rádió Mix Hungary, ezt mondta valaki ^^ De nem élő megszólalás volt, olyan volt mint egy rádióból felvett zene amit aztán feltöltöttek mp3 downloadnak. Igaz hogy teszt, de nagyon minőségi :D
A srác aki éterből "veszi" az adást, véletlen az adáslebonyolítójába felejthette a szignált - így lehetett ez a baki - tehát ez nem ment le a Rádió1-en
 #154955  Szerző: markfelt

Köze nincs az FM hangzáshoz a streamnek, szerintem rajta hagyott valami szoftveres procit a streamelő.
 #154953  Szerző: zenefalo

Axwell - I found you című track volt az előbb! Régi Roxy-s dal! De utána vissza a hip-hop világába.
 #154952  Szerző: zoLee

Tudom hogy ezek csak össze vissza válogatott zenék a playlistben, viszont az előbb volt egy megszólalás, keress minket facebookon : Rádió Mix Hungary, ezt mondta valaki ^^ De nem élő megszólalás volt, olyan volt mint egy rádióból felvett zene amit aztán feltöltöttek mp3 downloadnak. Igaz hogy teszt, de nagyon minőségi :D
 #154948  Szerző: tomee

Háááát... Azért az R'n'B vonalról nem vagyok meggyőződve, hogy van akkora népszerűsége, mint neadjisten 10-12 évvel ezelőtt...
 #154945  Szerző: BroCreSt

Várható volt, hogy marad az R'n'B, Rap, Hip-Hop vonal.
Miért változtassanak, ha már egyszer bevált?
Meg írta is a Hamvai: "Még mindig úgy gondoljátok, hogy biztos nem kell R'n'B zene a rádióba?"
  • 1
  • 966
  • 967
  • 968
  • 969
  • 970
  • 1021