Post Malone - White Iverson. Alakul a kínálat!
Radio Deejay Forever!
dkemeny77 írta:Így van, meg van írva a SAM-ba egy PAL script, az nyomta be azt a bizonyos spotot 2x is. Most kikapcsoltam.tehát akkor ez ahogy a tunerből kijön, úgy van ki-streamelve? nincs rajta semmi utóprocesszing?![]()
Ezt egy tunerről streamelem, tehát nagyon nem hivatalos!
zenefalo írta:Azért 1-2 roxy classic is bekerült a playlistbe!Isten igazából szerintem van ebben minden...
admin írta:ahhh, ok.kukac írta:Dehogy, valaki innen a fórumról. És szerintem a tuner jelére még rámegy valami processzor, de nem így szól éterben, hanem... jól.admin írta:Köze nincs az FM hangzáshoz a streamnek, szerintem rajta hagyott valami szoftveres procit a streamelő.nem tunerről streamelik? ez a stream a hivatalos, ami a stúdióból jön?
admin írta:De a csend alatt hallható "susogós" sztereózaj az megvan sajnos az adó mellett is, és még búg is. Továbbra sincs rendben az adó tehát.kukac írta:Dehogy, valaki innen a fórumról. És szerintem a tuner jelére még rámegy valami processzor, de nem így szól éterben, hanem... jól.admin írta:Köze nincs az FM hangzáshoz a streamnek, szerintem rajta hagyott valami szoftveres procit a streamelő.nem tunerről streamelik? ez a stream a hivatalos, ami a stúdióból jön?
zoLee írta:Tudom hogy ezek csak össze vissza válogatott zenék a playlistben, viszont az előbb volt egy megszólalás, keress minket facebookon : Rádió Mix Hungary, ezt mondta valakiRADIO_X_UJ_FBSPOT_ROVID_HARDDe nem élő megszólalás volt, olyan volt mint egy rádióból felvett zene amit aztán feltöltöttek mp3 downloadnak. Igaz hogy teszt, de nagyon minőségi
kukac írta:Dehogy, valaki innen a fórumról. És szerintem a tuner jelére még rámegy valami processzor, de nem így szól éterben, hanem... jól.admin írta:Köze nincs az FM hangzáshoz a streamnek, szerintem rajta hagyott valami szoftveres procit a streamelő.nem tunerről streamelik? ez a stream a hivatalos, ami a stúdióból jön?
admin írta:Köze nincs az FM hangzáshoz a streamnek, szerintem rajta hagyott valami szoftveres procit a streamelő.nem tunerről streamelik? ez a stream a hivatalos, ami a stúdióból jön? valaki kirakhatna egy tuner-streamet!