oldman írta:Peller Mariann és Szakál Miki sosem voltak rádiósok. Iller Bálint nem sokat tud ezen szépíteni majd délelőtt.Mariann volt a Kukoriba. Nekem tetszik a páros és Mikit ismerem az RTL-ből
Az komoly h Iller is idejött
oldman írta:Peller Mariann és Szakál Miki sosem voltak rádiósok. Iller Bálint nem sokat tud ezen szépíteni majd délelőtt.Mariann volt a Kukoriba. Nekem tetszik a páros és Mikit ismerem az RTL-ből
admin írta:Igen, a műsorvezetőkkel van a legkisebb baj. A programming rossz, alapjaiban.:-D
Nem lesz ez rövid életű. Azt hiszem, most már vannak hallhatottsági elvárások is. Kétlem, hogy így fenyegetés lenne az új Petőfi a többi rádiónak, hacsak nem gondolják újra.
El lehet bújni amögé, hogy "nem célunk versenyezni", de akkor meg csak annyit mondok, ez simán szar.
oldman írta:A szignálok erőtlenek, nem illenek a zenékhez. A rádió elveszítette a vagányságát. A reggeli műsorról még nem lehet szakmai véleményt mondani, de elsőre minden hibájával együtt, Buda Marcinak ez jobban állt, jobban pörgött, mint a három mókus.Reggel 7-es kezdés: alan walker - faded. Majdnem visszafeküdtem csicsikálni még egy picit.